settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

sistem geri yüklemeyi eski bir tarihten nasıl yapabilirim ?

0 oy
Time Machine ile düzenli olarak yedek alıyorum. şimdi yeni güncellemeden sonra Macbook Air im çok kasıyor ve yavaşladı eski haline getirmek için sistem geri yüklemeyi eski bir tarihten nasıl yapabilirim ?
8 Aralık 2017 Mac Ailesi kategorisinde gentilbey Yardımcı (400 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Cevaplar

0 oy
Fan çok ses yapıyordu yeni değiştirdim fan çok akım çekiyorda bu yüzden yapıyor sandım % 50 düzeldi gerçekten ama Mac im hala çok yavaş ve kasıyor bekletiyor. Basit Word de bile yazı yazarken hiç yapmadığı şekilde harfler yadıktan sonra geliyor bazende gelmiyor, fan sürekli çalışıyor sanırım işlemciyi meşgul eden bir program ya da güncelleme ile gelen bir hatadan kaynaklı sorunum oluştu.
8 Aralık 2017 gentilbey Yardımcı (400 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
cevap verirken lütfen maille tarafıma bildirilme seçeneğini tıklayınız Teşekkürler
8 Aralık 2017 gentilbey Yardımcı (400 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Kurtarma modu ile başlatıp diski sildikten sonra Time Machine yedeklemeyi geri yükleyi seçtiğinizde istediğiniz tarihi seçebilirsiniz.
8 Aralık 2017 cüneyt Uzman (371,950 puan) tarafından cevaplandı
Cüneyt bey, tarifiniz gibi başarılı şekilde hard disci silip yeniden yükledim tüm uygulamlarda sorunsuz çalışıyor. şimdi belgelerimi ve masaüstünü en son yedeklemede olduğu şekle getirmem gerekiyor. sizin ev klasörü dediğiniz gibi. bende ev klasörü olarak (Yada Home) diye bir klasör yok fakat kullanıcı adım altında bazı klasörlerim var tabi. bunlardan da mühim olan belgelerimin olduğu, Belgelerim klasörü ve Masaüstü Klasörlerimdir. bunları son yedeklemeden nasıl yükleyeceğimi de yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler yeniden.
Daha önce, eksik olan Uygulamaları nasıl yüklediysek bu da aynı şekilde olacak. Finder’de cmd N ile bir pencere açın, sol tarafta ev resmi olan kendi kullanıcı klasörünüzü seçin. Doctaki Uygulamalar klasörüne tıklayın oradan Time Machine uygulamasını çalıştırın. Sağ taraftan en son yedeklediğiniz tarihi seçin. Klasörünüdeki tüm klasörleri çoklu seçin ve geri yükleyin. Aynı işlemi Masaüstü ve Belgeler klasörleriniz için de yapın, onlar da sol taraftadır.
Cüneyt Bey Çok Teşekkür ederim sorunlarımın hepsi düzeldi. 2012 yılında Macbook Air aldığımdan beri ilk defa bu şekilde bir sorun yaşadım. Önceki diğer işletim sisteminde çok daha sık sorunlar yaşanıyordu. Mac Ailesine katılmış olmaktan çok memnunum. Tekrar teşekkür ederim.
Cüneyt bey selam. Klavyede ne yaptı isem artık farkında değilim. 7.8.9 tuşları ve U.I.O J.K.L. VE M.Ç. TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. Lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz ? yazılarım var da yetiştirmem gereken. Mac book Air 2011 türkçe Q standart klavye kullanıyorum. Bu yazıları dahi mac im de yazamadım. Whatsap ta telde yazıp kopyala yapıştır ile düzenleyip size gönderiyorum. Lütfen acil yardım.
SMC reset yamayı deneyin, faydası olabilir.
https://support.apple.com/tr-tr/HT201295

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
9 Eylül 2019 macOS kategorisinde biship34 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap
0 oy
2 cevap
2 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde mselgun Yardımcı (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
7 Mart 2017 noyang Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
22 Mayıs 2016 Mac Ailesi kategorisinde MehMinMaz Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
8 Nisan 2017 Mac Ailesi kategorisinde enaa_881 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
26 Eylül 2013 Mac Ailesi kategorisinde felix Yeni Kullanıcı (330 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,329 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

67,763 kullanıcı

...