settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

iphone X da ahize hoperlöründe cızırtı sesi alıyor musunuz?

0 oy
Merhaba iphone x da apple ın kendi zil sesi olan "zirve" zil sesini açıp son sese getirdiğiniz de cızırtı sesi var mı sizde de. yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum.
20 Ekim 2018 iPhone / iPad kategorisinde halilinc Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
Merhabalar denedim x kullanıyorum ama ne ahize de nede alt hoparlör de böyle bir sıkıntı yok bende kıtır kullanıyorum
22 Ekim 2018 erayalperguner Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından cevaplandı
Teşekkürler denediğiniz için telefonunuzun modeli A1901 mi Türkiye cihazı mı?
Evet model doğru ve Türkiye cihazı bir sefer daha x alıp satmak zorunda kaldım maddiyattan dolayı bir önceki cihazım için şey demişlerdi ikinci nesil üretilen cihaz bunun kanıtı olarak ta cihaz kutu içinden arka jelatinli çıkmıştı cihaz çabuk çizildiği icin fabrika çıkışlı olarak arkada jelatin vardı para verip taktirdigimiz gibi ama daha ince ilk üretilen nesilde çok sıkıntı çıkmış diyorlardı hatta sıkıntı çıkan tüm x ler ilk nesilmis garantiye gelen tüm cihazlar ikinci nesil ile değiştiriliyormuş diye duymuştum benim ilk cihazımda bir sıkıntı yoktu ikinci aldığım da fabrika sıfır değişim cihazıydı garanti kapsamında cihazı değiştirmişler di bende satın aldım yanı iki cihazımda ikinci nesildi bu yüzden sıkıntı yok şimdilik ancak sizinki ilk nesilse eğer bu ve benzeri sorunlar yaşayabilmeniz muhtemel sorun sizin için büyük bir rahatsızlık ve sıkıntıya dönüşmüşse en yakın Apple servisiyle görüşmenizi öneririm
Ben götürdüm Apple store a değiştirdiler ama sorun çözülmedi. Tekrar gittim ama hiçbirisi yapmadılar. Şimdilik haber bekliyorum biraz araştırıyorum bu konuyu. Sizin cihazdada önceden aynı sorun mu vardı? Yani cızırtı vs..
Hayır canım ben ilk iPhone X imi maddi sıkıntıdan satmak zorunda kaldım sonra gittim ikincisini aldım sıkıntım yok daha önce böyle bir sıkıntı duymamıştım ısın ilginç kısmı ise diğer zil seslerinden değil sadece sizin kullandığınız da yapıyor olması değiştirmelerine rağmen yapması daha da ilginç ve bende değil sadece sizde yapması ısın en ilginç kısmı bu kadar ilginclikler varken sonuç ne olacak çok merak ediyorum
:)
Bu sadece zil sesi ile alakalı değil. Bazı tiz seslerde mesela Piano sesi gibi seslerde de oluyor ama hepsinde değil. Bende merak ediyorum bakalım ne olacak.
Merhaba. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. ses max'da olunca ahizede rahatsız edici bir ses alıyorum. sizin beklediğin haber ne doğrultuda gelişti? keza ben de Akasya apple store'a götürecektim ama sorun düzelmiyorsa cihazı açtıkrmak istemem. bir de ilk değişim ne kadar süre içeresinde gerçekleştirildi
Merhaba. Cihazı açmıyorlar test yapıyorlar. Telefon daha 1 haftalıkken değişim yaptılar. Değişim kararı verilirse hemen yapıyorlar. Eğer götürecekseniz ayarlayabilirsek birlikte götürelim belki bi etkisi olur. Gidince artık ezbere konuşuyorlar. Yok normalmiş bilmem ne.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
7 Şubat 2020 iPhone / iPad kategorisinde cagglaozturkk12 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap
25 Nisan 2015 Diğer kategorisinde maclove Yardımcı (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
3 Nisan 2020 iPhone / iPad kategorisinde 1453mehmet Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
9 Eylül 2018 iPhone / iPad kategorisinde erayalperguner Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
20 Haziran 2021 Mac Ailesi kategorisinde exlaware Yeni Kullanıcı (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
0 oy
2 cevap
24 Ocak 2018 rahmican Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
0 oy
2 cevap
13 Ağustos 2018 iPhone / iPad kategorisinde kayradurmus Yardımcı (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
29 Temmuz 2018 iPhone / iPad kategorisinde Necoist Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,343 soru

22,757 cevap

15,870 yorum

71,141 kullanıcı

...