settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

App Store üzerinden Mavericks indirmiş birileri??

0 oy
MacBook Pro mid 2012 kullanıyorum Sorunum şu, OS X Mavericks şu an App Store üzerinden erişilebilir değil, eğer daha önce indirmediysen. Zamanında App Store üzerinden Mavericks indirmiş birisini arıyorum hesabını satın alabilirim , yada bir defaya mahsus Mac'ime Mavericks indirmem lazım. Sierra yükledim, ama performans bakımından Mavericks in yerini tutmuyor. Internet recovery ben de Yosemite yüklüyor. Yardım bekliyorum. Teşekkürler.
28 Nisan 2017 Kaptanmac Yeni Kullanıcı (220 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
internet recovery yontemi ile yuklenen sistem(sizin icin yosemite) mac'in icinde yuklu gelen isletim sistemidir. yani internet recovery mac ilk alindiginda icinde hangi sistem yuklu ise o sistemi yukler. ek olarak herhangi bir mac'e yuklu gelen sistemden daha eski bir surum yuklenemez. bu durumda mavericks yukleme sansiniz yok diye dusunuyorum. belki mavericks icin yapilmis bir yukleme diski kullanarak temiz kurulum yapmayi deneyebilirsiniz. mavericks icin nasil yukleme diski yapacaginiz ile ilgili bilgilere kisa bir google arastirmasiyla ulasabilirsiniz.
28 Nisan 2017 erkam Uzman (160,950 puan) tarafından cevaplandı
Mavericks indirmiş App Store hesabı
Şu an Mavericks yüklü, sıkıntısız çalışıyor benim sadece daha önce Mavericks indirmiş bir App Store hesabına ihtiyacım var.
Erkam bey, sizin bilgisayarınızda Mavericks çalışmaz demiyor. App Store'den indirmek istediğinizde, bilgisayarınızın ilk geldiği sürüm olan Yosemite'den daha eski bir sürümü  indirmenize izin verilmeyeceğini anlatmaya çalışmış.
Kızmayın ama okuduysanız orada ben zaten internet recovery yönteminin Yosemite'yi yüklediğini söyledim zaten, bildiğim şeyi bana söylemenize gerek yok. Benim ihtiyacım sadece zamanında Mavericks App Store üzerinden yayınlanırken, Apple kimliği ile Mavericks indirmiş birisinin kimliği gerekirse para ödeyerek hesabı satın alabilirim.
rica ederim. bu sitede herkes gonullu olarak birbirine yardim ediyor. kimsenin kimseye kizma hakki oldugunu dusunmuyorum. soylemek istedigim seyi cuneyt bey daha iyi aciklamis sagolsun. belliki pek iyi ifade edememisim kendimi. ama madem apple kimligi satacak birisini ariyorsunuz iyi sanslar size. sadece sunu hatirlatayim: herhangi birisinin kullandigi apple cihaza ait bircok bilgi apple kimliginde saklandigi icin bahsettiginiz 'hesap satma' islemine yanasacak herhangi bir kisinin oldugunu zannetmiyorum. malum bircok kisisel bilgi var. umarim istediginiz sonuca ulasabilirsiniz. iyi gunler
Niye kızalım ki? :) Anlatmaya çalıştığımız konu şu: Diyelim ki uygun Apple hesabı ile giriş yaptınız. App Store'de Mavericksi buldunuz. App Store bilgisayarınıza yüklemeyecektir. Bu yöntem yerine, Erkam Beyin de önerdiği gibi, Mavericks ile hazırlanmış bir USB yükleyici disk ile probleminizi rahatça çözebilirsiniz.
Aynen dediğiniz doğru, ben AppStore dışındaki kaynaklardan bir şekilde temin edip yükleyebilirim ama güvenmiyorum oynama yapmış olabilirler. Bir defa App Store üzerinden indirsem kopyayı şaklayacağım zaten. Dediğiniz gibi direk yüklemez, ama kurulum medyası oluşturup çok rahat yüklenebilir. Hani birinin aktif kullanmadığı bir hesabı felan vardır diye yazdım belki biri çıkar diye o da samanlıkta iğne aramaya benzedi zaten. Gene de çok sağolun.
Rica ederim. Ufak bir hatırlatma yaparak konuyu kapatayım:  App Store, yüklemesini yapamayacağı sisteme, indirme işlemini de yapmaz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
14 Ağustos 2013 Mac App Store kategorisinde Çatal Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
27 Kasım 2018 Mac Ailesi kategorisinde nazlıvera Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
0 oy
1 cevap
12 Ağustos 2014 Mac App Store kategorisinde luca pacioli Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
26 Kasım 2017 Mac Ailesi kategorisinde svs Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
11 Haziran 2014 Mac Ailesi kategorisinde yuvruk Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
26 Aralık 2013 Mac Ailesi kategorisinde mukaddes Yeni Kullanıcı (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,869 kullanıcı

...