settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

macbook white serisi(beyaz renkli polikarbon kasa) pc hakkında

+3 oy
merhaba 2 gün önce bir teknoloji mağazasından macbook white serisinden aldım.apple ın tüm ürünlerine güvenirim.haliyle bu ürünüde güvenerek aldım.almamın sebebi açıkçası fiyatının çok uygun olması(kampanya fırsatından yararlandım.) hem de apple olmasıydı.fakat netten yaptığım araştırmalar sonucunda macbook white serisinin artık olmadığını, aliminyum kasa tipi macbookların olduğunu farkettim.sizce macbook white serisini (yani beyaz renkli polikarbon kasa) yı almakla hata mı ettim? geçmiş yıllarda üretilmiş olmasından dolayı ve yanılmıyorsam daha üretilmiyor, yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
26 Mart 2013 Mac Ailesi kategorisinde dogas Yeni Kullanıcı (380 puan) tarafından soruldu
26 Mart 2013 dogas tarafından düzenlendi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+3 oy
arkadaşlar apple ın macbook white serisi ürününü tanıyan birisinden yorumlarını bekliyorum.olumsuz bir durum karşısında zaman geçmeden değiştirmeyi düşünüyorum (en kısa sürede yapmam gerekir)
27 Mart 2013 dogas Yeni Kullanıcı (380 puan) tarafından cevaplandı
+2 oy
merhabalar..öcelikle güle güle kullanın..macbook white serisi bldiğim kadarıyla 2006 yılında çıkmıştı..fikrimi sorarsanız biraz daha fazla para verip yeni nesil macbook lardan almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum(örnegin mid 2011 ve  sonrası)..son güncelleme ve osx in özellıklerınden fazlasıyla faydalanmak için yeni nesil macbooklar daha mantıklı...yine de tercih sizin tabi...
27 Mart 2013 okankara06 Uzman (38,670 puan) tarafından cevaplandı
teşekkürler yorum için üretimi 2010 yılıymış mac osx özelliğini sahip ama dediğiniz gibi 2011 ve sonrası özelliklerine sahip değil galiba
İşlemci ve bellek
Çip üzerinde paylaşımlı 3MB L2 önbellek içeren 2,4GHz veya Intel Core 2 Duo işlemci
1066MHz ön veriyolu
2GB (iki adet 1GB SO-DIMM) 1066MHz DDR3 SDRAM; iki adet SO-DIMM yuvası (en fazla 4GB destekler) bilgisayarın özellikleri bunlar sizce 2010 yılında üretilmiş bir macbook olarak nasıl?
http://www.sihirlielma.com/2012/02/17/os-x-10-8-mountain-lion/
bu yazıda sistem gereksinimleri ile ilgili bir bölüm var örneğin cihazınızın 10.8 i çalıştırıp çalıştıramayacagına bakabilirsiniz...bu gıbı sebeplerden dolayı macbookunuz bazı özellıklerden mahrum kalıyor..örnegi power nap yada bildirimler özelliği gibi...
Öncelikle ürünü güle güle kullanın. Bende 3 yıla yakın bir teknoloji firmasında notebook reyonunda çalıştım. Ancak ilk mac'imi 1 hafta önce satın aldım. Dolayısı ile almış olduğunuz notebook'u çalıştığım ilk dönemlerimde sattım. Ancak daha sonraki çıkan apple ürünlerinde polikarbon kasa kaldırıldı. Sebebi katıldığım apple eğitimlerinde ürün kasasının kullanıldıkça çatlama ve ısınma yapması olduğunu öğrendim (Benzer problem iphone 3g ve 3gs de şarj yuvası alanının zamanla çatlaması) Bilgisayarı ne amaçla kullanacağınızı bilmediğimden işinizi görüp görmeyeceği konusunda kesin birşey söyleyemem ancak core 2duo serisi işlemciler 2010 yılında 1. nesil core işlemci ailesinin satışa sunulması ile piyasadan kalktı. Almış olduğunuz ürünü buna göre değerlendirmenizi öneririm. Sanıyorum ki fiyatının uygun olması yani kampanyadan yararlanmanız firmanın ürünü stoklarından çıkarma isteğindendir.
yorumunuz için çok teşekkür ederim güray bey.önceleri insanlar arasındaki en samimi ilişkiler yüz yüze gelişirken şimdi sanal alemde gelişiyor.bunu şu amaçla yazdım.bir teknoloji mağazasına gittiğinizde satış danışmanı(sözüm meclisten dışarı) ne yazıkki ürünü satmak için her yola başvuruyor.amaç para.müşteriyi düşünen yok maalesef.belirtmiş olduğunuz ürünün olumsuz özelliklerini satarken yüzüme söylemiyor.bütün bunları söylese almazdım tabi ki.tüm gerçekleri sanal ortamda öğreniyorum sizin samimi ve içten yanıtlarınız sayesinde.o yüzden sanal ortamı daha gerçekçi ve samimi buluyorum her manada.
aldığım macbookta microsoft office programları,internet,fotoshop programı gibi işlemler için kullanıyorum.ürünü 1 aydır kullanıyorum.memnun muyum diye sorarsanız; internet sayfasını çok geç açıyor.sayfalar arası geçişlerde nerdeyse donacak gibi bunlar ciddi sorun yeni pc için,bunun dışıında şimdilik sorun yok.
bu arada samimi yorumunuz için bir kez daha çok teşekkür ederim güray bey

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
+1 oy
2 cevap
1 Eylül 2013 Mac Ailesi kategorisinde euludagg Yeni Kullanıcı (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
30 Mart 2014 kivancmtl Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
15 Aralık 2020 Watch kategorisinde Mehmet SRML Yardımcı (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
14 Eylül 2016 Mac Ailesi kategorisinde indefinable Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
+1 oy
1 cevap
27 Ağustos 2014 Mac Ailesi kategorisinde bilgesefa Yeni Kullanıcı (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
8 Ağustos 2013 Mac Ailesi kategorisinde ramadannl Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,347 soru

22,760 cevap

15,870 yorum

72,862 kullanıcı

...