settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Macbook Pro 2015 başı cihazınızdan sallayınca ses alıyormusunuz ?

0 oy
Merhabalar ;

Macbook pro MF839TU/A serisi cihaz aldım.Fakat çantama koyarken içinde hareket halinde bir parcanın oldugunu hissettim salladıgımda saga sola gelen bir parça serbest halde.Başka macbooklarda rastlamadım.3 aylık bir cihaz konu ile ilgili apple store'a gitmeyi düşünüyorum aynı konudan müzdarip olan varmıdır.
3 Mart 2016 Mac Ailesi kategorisinde dogukang Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
servise götürün.
4 Mart 2016 demirtele Uzman (122,710 puan) tarafından cevaplandı
Yorumunuz için teşekkürler.Şuan için zorlu center'a gidip oradaki arkadaşlara durumu izah etmek istiyorum.Büyük ihtimal servise gönderelim denicek apple teknik cihazı acip tamirde bulunuyor mu yoksa değişim yoluna mı gidiliyor
Duruma göre değişir, önce alıp bakacaklar duruma göre karar verecekler.
0 oy
Selam, bu konu hakkında bir gelişme varmı, aynı durum bende de mevcut. Bilgilendirme yaparsan sevinirim.
29 Mart 2016 gklp Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı
Gklp süreç çok sancılı geçti.Zorluya gittim cihaz turp gibi dediler daha sonra teknik servislere gittim 2 tanesi bu normal dedi 2 tanesi bu normal degil dedi.Cihazım ilk 6 ay'ında olduğu için 4 hafta uğraşmam sonucu değişime gittik.
Şunuda söylemeliyim konuyla ilgili epey bir araştırma yaptım.Bu ses pilden geliyor.Piller yapışkanlı olduğu için sarsıntıda mm'lik boşluklara çarpıyor.Siz sesi almak için daha fazla sallarsanız bu ses artaracaktır.Apple store'da aynı model seri/no ya sahip cihazlara bakın onlardada ses mevcut.
selam dogukan, dün aslında keşfettim durumu buraya yazdıktan sonra baktım bende formlara. Adamlar pili tutan silikon yüksek sıcaklıkta pili tutmuyor demişler biride fandan kaynaklanıyor demiş. Gidip tamir ettirmişler sonra yine olmuş. Sabah gelir gelmez arkadaşın cihazı salladım adamda bir şey yok :) bir önceki nesil. Biride video çekmiş https://www.youtube.com/watch?v=HmL7KXCMfxU şu şekilde. Bende store gidecem ama randevu yakalamak zor sanırım. Değişim istemek mantıklı gibi geldi. Sen direkt olarak talep edebiliyor musun değişimi illla ki servis mi karar vermeli. O kadar para verip bu sesi duymak çok sevimsiz.
Cihazınız fatura tarihi nedir ? Dış kabındaki ana kutuda cihazın geliş tarihi agustos ayı mı ? Ben yaklaşık 4 yada 5 cumartesimi bu işe harcadım.Ben apple store'da 5 cihaz salladım :) 4 ünden aynı sesi aldım. Zorlu center cihaza uygunluk raporu verdi çok sinir bozucu diyaloglara şahit olucaksın.Bu cihaz sallanmak için yapılmadı vs.
Kutu yanımda olmadığı için yazamadım ama 2017 'ye kadar garanti süresi, geçen sene haziran gibi aldım sanırım. Ürün kalitesinin yanında bu paraya bu ürünleri almamızdaki en büyük faktörde Apple'ın müşterisine verdiği değer, müşteri memnuniyeti. Böyle komik diyaloglar ile gelmezler umarım.
Yeni cihazdada aynı sorun olucaktır.Ben aldığım cihaza bakmadım açıkcası sallayıp ama 2015 model bir cihaz ile değişim olucağı için tekrar yaşicaksınız.
Harekete geçtiniz mi ?
selam dogukan, iş yoğunluğu nedeni ile bir türlü üzerine düşemedim, garanti süresinede güveniyorum sanırım :) gidersem bilgilendirme yaparım, bugün bir arkadaşımda daha aynı sorunu gördük bu arada .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
30 Eylül 2016 Mac Ailesi kategorisinde Ulasyilmaz Yardımcı (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29 Haziran 2014 Mac Ailesi kategorisinde çakiçen Yeni Kullanıcı (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
0 oy
1 cevap
20 Nisan 2016 suleyman.samsama Yardımcı (700 puan) tarafından soruldu
–2 oy
2 cevap
0 oy
2 cevap
13 Kasım 2015 Mac Ailesi kategorisinde 7pm Yeni Kullanıcı (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
12 Nisan 2019 Mac Ailesi kategorisinde dtdyrtkn Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
11 Mart 2016 aydogantan Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
11 Eylül 2023 macOS kategorisinde dogankizil04 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,345 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,135 kullanıcı

...