settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

MacBook Pro 2020 zoom kullanırken sıcaklık 70 dereceleri buluyor?

0 oy
Merhaba yeni model MacBook Prom ile zoom ile katıldığım toplantılarda ekran paylaşımı yaptığım zaman fanı açıyor ve ısınmaya başlıyor. clean my Mac uygulaması ile cpu yu kontrol ettiğimde 72 derecelere kadar çıktığını gördüm. Masada kullanmama rağmen trackpad in yanlarını klavyenin üstünü dahi ısıtıyor. Bana bir problem var gibi geldi. Sizlerde bu şekilde bir kullanımda nasıl olduğunu merak ettim. Teşekkür ederim.
18 Kasım 2020 Mac Ailesi kategorisinde salim Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7 Cevaplar

0 oy
Ben sürekli zoom kullanıyorum dersler için. Ekran paylaşımı da yapıyorum genel olarak fakat böyle bir durum yaşamadım. 2020 MacBook Pro kullanıyorum base model. Fakat sadece 1 kere çok fazla point excel word uygulamaları arkada açıkken (mail safari WhatsApp web saymıyorum) tüm bunlar açıkken ekran paylaştığımda bende de fan çalışmaya başlamıştı. Normal olabilir.
19 Kasım 2020 HectorFly Yardımcı (1,330 puan) tarafından cevaplandı
2020 MacBook Pro 13' sıcaklık değeleri çeşitli kullanımlarda hangi aralıklarda olmalı?
0 oy
Ben Pro değil Air kullanıyorum ancak şunu söyleyebilirim ki bahsettiğiniz durumu Pro kullanan arkadaşlarımda da gördüm. Oldukça normal bir durum, Intel işlemcilerin max çalışma sıcaklığını 100-110 derece olarak veriyor ve Apple da 2020 cihazlarda bu bantta çalışmanın cihaza zarar vermediği konusunda ısrarcı. Biraz rahatsız edici bir durum ancak cihazınızın sağlığı bakımından bir sorun olacağını düşünmüyorum.
25 Kasım 2020 mehmetyldzlar Yardımcı (1,150 puan) tarafından cevaplandı
Selamlar, Ben de 2020 Macbook Pro 13' kullanıyorum. Yaklaşık 10 gündür elimde. Isınma olup olmadığı konusunda emin değilim ve eğer böyle bir sorun varsa 14 gün dolmadan iade edeceğim. Mac Fan Controls isimli uygulamadan sıcaklık ve fan çalışma değerlerini takip ediyorum, düz kullanımda veya performanslı olarak kullanımda nasıl sıcaklık değerleri görüyorsunuz, fanlar kaç rpmde çalışıyor vs gibi sizin ve Pro kullanan arkadaşlarınızın kullanım deneyimlerinizden bahsedebilir misizin acaba?
Bende de aynı sorun var. Ben iade etmeyeceğim. Çünkü ettiğim taktirde yenisini vermiyorlar. Üretimin durduğunu söylüyorlar. Para iadesi teklif ediyorlar. Böyle bir durumda yeni MacBook Pro için üzerine ciddi bir rakam ilave etmem gerekiyor. Maalesef saçma sapan bir durum. İki ay önce aldığım sıfır ürünün üretimi durduğu için yenisi ile değişmiyorlar. Aksaray esnafları bile daha iyi bir satış sonrası sağlar.
0 oy
Selamlar, sorununuzu hallettiniz mi acaba? Tecrübelerinizi mi paylaşabilir misiniz?
6 Aralık 2020 nnerthus Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Ben de aynı sorunu yaşıyıyorum. 2020 touchbar'lı pro modeli var. Doğru düzgün program bile yüklü değil ama deli gibi ısınıyor.
6 Aralık 2020 selcukatay Deneyimli (3,360 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Birebir aynısını yaşıyorum. Sanırım genel bir sorun. 16 Kasım’da elime ulaşan 16 GB RAM Li modeli. Ama zoom uygulamasında inanılmaz ısınıyor. Apple destek ile iletişime geçtim uzaktan hallolmadı. Teknik servis aşırı ısındığına dair rapor verdi. Şimdi iade etmemi istiyorlar. Fakat edersem para iadesi yapılıyor. Yenisi üretilmediği için. Bende tüketici hakkkm olan misli ile değişimi zorlayacağım. Hakem heyetine gideceğim. Denemenizi tavsiye ederim. Ama kesinlikle iade etmeyin bence.
21 Aralık 2020 haydardonmez Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
MacBook Pro 2020 den kastınız M1 yonga setine sahip bir MacBook ise Zoom uygulaması M1 çip için yeniden güncellendi uygulamanızı güncellemenizi tavsiye ederim.
24 Aralık 2020 Mehmet SRML Yardımcı (1,020 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Eylül ayında MacBook Pro 2020 13inç i5 modelini aldım ve malesef bana baya sıkıntı yaşattı. Apple’ın online sitesinden aldım. İlk geldiği hafta çok sıkıntı yaşattı. Durduk yere Macbook ısınıyor, safariye giriyorum donuyor, kendini yeniden başlatıyordu. Accountsd denen saçma bir şey vardı ve etkinlik monitöründe  %300 Cpu yediğini görür olmuştum. Artık her gün apple iletişime geçmekten kafayı yemiştim. Dediklerini yapıyordum anlık çözümler oluyordu sonra tekrar aynı problemler yaşanıyordu. Birgün artık tak etti hiçbir şey yapamamaya başlamıştım bu sefer apple aradım ve durumu iyice anlattım iletişime geçtiğim beyfendi yanlış yazılım yükleme sonucu böyle olaylar yaşandığını söyledi ve uzaktan dediği komutları yaparak sıfırladık ve yeni yazılım yükledik. Şuan iyi durumda ama zoom’da ekran paylaşımı yapmak istediğimde inanılmaz ısınıyor ve fanlar devreye giriyor buda haliyle canımı sıkıyor. Bunun için yapacak bir şey yok galiba. Ya servise götüreceğim ya da olduğu gibi kalacak :(
1 Şubat 2021 mercymoira Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
14 Mart 2016 finalist1406 Yeni Kullanıcı (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
29 Aralık 2016 mlhcrm Deneyimli (2,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
4 Ocak 2017 Mac Ailesi kategorisinde omuryuksel Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
3 Kasım 2014 draman Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
2 Şubat 2019 Mac Ailesi kategorisinde elevres Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,812 kullanıcı

...