settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Macbook 13 retina için silikon kılıf tavsiyesi

0 oy
hiçbir yerde silikon renkli kılıf bulamadım, arkadaşlar, her yerde sert plastikten kılıflar var, oldukça uyduruk. apple'ın sitesindekilerde sert plastik. nerede bulabilirim acaba?
23 Ağustos 2016 Mac Ailesi kategorisinde turgay3655 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
23 Ağustos 2016 pose34 Uzman (58,380 puan) tarafından cevaplandı
yazdığınız için teşekkür ederim öncelikle, malesef :(, bu da sert plastik, ben aynı telefon kılıflarında olduğu gibi eğilip bükülebilen silikon kılıf arıyorum.
eğilip bükülen maddeden yapsalar yüzey alanı geniş olduğu için nasıl düz durması sağlanacak ki acaba ? sizin dediğiniz gibi daha önce hiç görmedim ve de duymadım doğrusu. çünkü sizin istediğiniz gibi yumuşak maddeden yapılanı olsa emin olun zaten apple store da da satışını yaparlardı ama bireysel olarak ben dediğiniz şekilde hiç görmedim. gören veya bilen bulan birisi olursa banada link atsın benimde işime gelir yumuşak olması :)
berlin'de yaşayan kuzenimde görmüştüm ilk, çok hoşuma gitmişti :) eğer bulursam size mutlaka iletirim.
teşekkür ederim ciddi olarak söylüyorum çok işe yarar ve çok sevinirim :)
0 oy
ancak amazon, aliexpress gibi yerlerde bulabilirsiniz ucuza, bahsettiğniz elastiklerin malzeme kalitesi genelde düşük olur. slikonun ısınacak olması da bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.

ben kullanan biri olarak, sert kılıf tavsiye ederim.
23 Ağustos 2016 demirtele Uzman (122,710 puan) tarafından cevaplandı
yanıtınız için teşekkür ederim, peki duydunuz mu markayı bilmiyorum ama en son codegen marka kılıf sipariş ettim, çok uyduruk geldi, iade ettim, bu sert kılıflardan hangisini tavsiye edersiniz?
tech21 iyidir şu anda onu kullanıyorum, incase ve speck'e de güvenirim. speck'in eski modellerinin köşeleri kolay kırılabiliyordu, düzeltildi mi bilemiyorum.

not: bir süre de bir işhanından sahte 30 liraya aldığım bir hard case kullandım, onda da bir sorun yaşamadım, onu da ekleyeyim.:)
ben de aliexpress ten indirimli zamanında 7-8 dolara aldığımı kullanıyordum fakat renginden sıkıldım :) iş hanı istanbuldaysa isim ve yer belirtebilirmisiniz hocam bir ara uğrayayım çünkü aliexpress ten çok geç geliyor
kadıköy yazıcıoğlunun sokağına gidip düz devam edip ilk dörtyolu geçince az ilerde sağda "APPLE" tabelası göreceksiniz tam isim hatırlamıyorum deniz vs. bir şey olmalı, ama apple yazılarından ve etrafında başka bir apple'cı olmamasından tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
21 Ekim 2016 Mac Ailesi kategorisinde oguzhankocakli Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap
14 Şubat 2016 Diğer kategorisinde gizemonder Deneyimli (3,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
8 Ekim 2020 Mac Ailesi kategorisinde Jerfi1905 Yeni Kullanıcı (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
0 oy
2 cevap
24 Ağustos 2016 tybozkurt Yardımcı (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
19 Mayıs 2023 Mac Ailesi kategorisinde batuhan.yalcin Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,340 soru

22,757 cevap

15,870 yorum

71,042 kullanıcı

...