settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

o kadar da değilmiş...

–4 oy
Arkadaşlar yaklasık 1 aylık macbook pro15" kullacısıyım. internette herkes övüyodu hızlı felan diye. ben bu hızı birtek bilgisayar açılırken ve kapanırken farkediyorum. telden bile hızlı acılıyo (iphone5s) herneyse.  normalde kasmıyor tabi ama öyle farkta edilmiyor.

yani bunu yazmamn sebebi alacak olan felan varsa anca parası  coksa alsın yoksa değmez. hee tabi  grafikerler için olmazsa olmaz bir cihaz ona diyecek birşeyim yok.

bana göre mac cihazlarının tek artısı görüntüsü os x olarak stabilitesi. başka birşeyi yok.
8 Kasım 2015 Mac Ailesi kategorisinde dogNNnA Yardımcı (1,830 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
süper tespit, hemen mac'imi satışa koyuyorum, teşekkürler.
8 Kasım 2015 demirtele Uzman (122,710 puan) tarafından cevaplandı
hocam ikidir soruma ve yorumuma tartışma yaratacak mesajlar yazıyosun. rica ediyorum benim soruma veya yorumlarıma yazma
siz de lütfen forumun formatına uygun şekilde yazın o zaman. mac kötü demek bir şey ifade etmiyor, neden kötü, ne yaşadınız da "değmez" demeye karar verdiniz vs. açıklayıcı güzel yazın ki biz de "aa evet haklısınız" diyelim veya bir çözüm bulmaya çalışalım.
hocam ben mac'e kötü demedim tekrar oku istersen
"değmez" demişsiniz ya onu kastetiyorum işte. neden değmediğine karar verdiniz mesela, gerçekten merak ettim neyi sevmediniz, hangi konuda bi başka windows sistemli laptoptan kötü buldunuz
Tartışma yaratacak birşey yazmamış arkadaş,
+ olarak istediğiniz ne onu yazın, ayrıca beklentilerinizi karşılıyor mu, cihazın daha ne yapmasını bekliyorsunuz.
hocam birşeyi sevmediğim veya kötülediğim yok.
benim anlatmak istediğim hani bu kadar çok övülmesi abartı bence. inanın ben bu cihazı almadan önce bitiyordum cihaz için ama aldıktan sonra hevesim kaçtı. tabi bütün beklentilerimi karsıladı orası ayrı ama yani normal bir pcden tek farkı osx o yüzden bu kadar para verdiğime yanıyorum.

he birde en cok sevdiğim yanı retina ekran.

tekrar söylüyorum hızlı yavaş değil sevmediğim yanı yok ama bir sürü para veriyoruz bir zahmet olsun bu özellikler.
@ kurtmaker  beklentilerimi karsılıyor. soruda da dedim ama fazla bi espirisi yok.
Her şey arz talep meselesi :))
aynen  öyle .
+3 oy
Valla şöyle söyleyim profesyonel olarak davul çalıyorum ve kayıt yapıyorum. Kendime ait bir home stüdyom var. Bu sene içinde macbook pro aldım. Öncesinde kayıt işlerimi derme çatma windows laptopumdan götürüyordum. Macbook aldıktan sonra müzikle uğraşanların artisliktenmi bu cihazları kullandığını hep merak edip sistemimimi olduğu gibi macbook proma entegre etmek istedim.Alma amaçlarımdan biriside zaten buydu. Gün geldi başladım programlarımdan donanıma kadar bu cihaza entegre etmeye ya birşey söyleyimmi, adamlar öyle bir kayıt programı yazmış ki ''logic pro x'' bir program sistemde bukadar tatlı çalışır yaptığım kayıtlardan 10 kat daha keyif almaya başladım. Sırf şu program için müzikle uğraşan insanların mac aldığını forumlardan görüyorum. Windows kullanan arkadaşlarında sistemine bir şekilde osx yükleyebilse bile programdan verim alamadan çalıştıklarını. Kısacası demek istediğim şey bu gibi 20-30 kanallı kayıt işleriyle uğraşanlar bilir bilgisayara can çekiştirir. Mac kullanıcısı olarak abartmadan söyleyeyim bilgisayar benle dalga geçiyor gibi 30 tane kanal açıyorum davul kaydı gitar kaydı bass kaydı vokal kaydı cihaz birkez olsun aga dur napıon az yavaş ol demedi. Çalıştırdığının farkında değil gibi davranıyor. Ben bu işler için kullanan bir insan olarak neden aranjörlerin müzisyenlerin bu cihazla takıldıklarını merak ederdim ve şimdi anladım. Gerçekten de o kadar mış..
9 Kasım 2015 maniac Deneyimli (4,280 puan) tarafından cevaplandı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
21 Ocak 2015 Mac Ailesi kategorisinde odilya Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
0 oy
1 cevap
10 Ağustos 2020 Mac Ailesi kategorisinde asiye Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
0 oy
1 cevap
12 Ocak 2015 Mac Ailesi kategorisinde Tutem66 Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29 Aralık 2014 kardeln. Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
18 Ağustos 2014 Mac Ailesi kategorisinde burakly Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,343 soru

22,757 cevap

15,870 yorum

71,162 kullanıcı

...