settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Telefonum yedeklenmiş mi?

+1 oy
http://k1309.hizliresim.com/1f/2/s6x2j.png  
kusura bakmayın başta aklıma gelmedi. şimdi ben daha önce yedeklemeiş miyim yani geri yüklemek için yapabileceğim bişey yok mu ? servise gönderdiğim telefonumun içindeki resimleri daha önce macbooka atabilmiştim ama aynı şeyi yeniden macten telefonuma atarken yapamıyor muyum? yardımlarnız için şimdiden teşekkürler.
2 Eylül 2013 iCloud kategorisinde ilke Yardımcı (650 puan) tarafından soruldu
3 Eylül 2013 goktug tarafından düzenlendi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
En sonunda Gördüğüm kadarıyla en son yedeklemeniz bugün 20:55 yani daha eski olması lazım sanırım. yedeklemeniz. daha eski yedeklemeniz var ise yukleyebilirsiniz. resimleri yukleyebilmek icin ise itunes icinde fotograflar sekmesinde istediginiz klasordeki fotografları tlfna tekrar aktarabilirsiniz ancak bunlar film rulosunda gozukmez.
2 Eylül 2013 Meric Demirci Deneyimli (3,950 puan) tarafından cevaplandı
teşekkürler. peki telefoncuya gidip eski mesajlarımı yeniden telefona yükletebilir miyim bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı ?
zannedersem siz tlfnunuzu bilgisayara hic yedeklememissiniz. yedeklemediginiz icin verilerinizin geri gelecegini sanmıyorum ama resimleri dedigim gibi Mac book pronuzdan geri yukleyebilirsiniz.
eğer yedeklemediysem daha önce nasıl macbooka telefonum servisteyken atabildim yani o farklı bi yedekleme mi? şimdide macbooktan telefona attım fakat filmrulosuna değil fotoğraf arşivine ve etkinliklere geldi resimler, bunları sadece albümlere atamıyor muyum ? arşivdeki ve etkinliktekileri nasıl tekrar silebilirim?  bu arada tüm cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
su sorunuzu tam anlayamadım."eğer yedeklemediysem daha önce nasıl macbooka telefonum servisteyken atabildim yani o farklı bi yedekleme mi?"

Bu resimleri sadece albumlere atamayabilirsiniz. arsiv ve etkinlikteki fotolarınızı yanlıs hatırlamıyorsam iphonedan silemiyorsunuz. fakat itunesta fotografları eszamanla bolumunu kaldırırsanız fotograflar kalkıyor. yada sadece yuklemek istedigniz fotografları bir klasorde toplayıp onu gosterip yukleyebiliyorsunuz. eger fotograflarınız iphoto da ise iphotoyu secerek te fotograflarınızı iPhone aktarabilirsiniz..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
30 Ekim 2016 ziyaretci Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
–2 oy
1 cevap
10 Ocak 2016 Ottoman Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
3 Eylül 2021 iCloud kategorisinde Boğaçhan Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
24 Mayıs 2020 iCloud kategorisinde keremiga Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
17 Haziran 2014 iCloud kategorisinde Özgür4747 Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,347 soru

22,760 cevap

15,870 yorum

72,847 kullanıcı

...