settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Ipad Pro 9.7 + Pencil - Autocad vb programlarda uyumu hk.?

+1 oy
Merhabalar,

İşim gereği sahada ağırlıklı bulunuşum, hem taşınabilirlik hem de işlevsellik olarak Ipad pro 9.7 ve pencil satınalmak istiyorum. Ancak gerek Apple mağazalarında gerek Troy vb. mağazalarda demo cihazlar üzerinde programları kurup deneme şansım olmadı. Kullananız , test imkanı bulanınız oldu mu acaba?

1) Autocad 360 yada *.dwg tanımlı diğer cizim programlarında pencil ile çizim üzerinde aldığımız not, çizim vb. işlemleri kaydedebiliyor muyuz?

2) Yine aynı şekilde, MS office yada Pages, keynote vb. kelime işlem programlarında pencil ile yazdığımız yazıları *.doc gibi bir dosya şeklinde kaydedebiliyor muyuz?

İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılar & Sevgiler
3 Haziran 2016 ChopperTR Yardımcı (500 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Hocam arkadaşım dediğiniz şekilde kullanıyor cihazını.Ondaki 12.9 inc olan versiyonu.İpad pro çıktığından beri bilgisayarı hiç kullanmamış.Az önce sorduğumda dediğiniz işlemleri sorunsuz bir şekilde yaptığını söyledi.Ama bence almadan önce gidip denemenizde fayda var.
3 Haziran 2016 emre_karagol6 Yeni Kullanıcı (380 puan) tarafından cevaplandı
Çok teşekkür ederim ilgin için. Evet, büyük ekran daha iyi çizim ortamı açısından ancak sahada kullanım olarak biraz avuçtan taşıyor :) düşürmekten korkarım :). Mağazalarda denemiştim ancak soru başlığımda da açıklamıştım ürünler demo olduğu için yeni program kurup bakamadı satıştaki arkadaşlar. Tatmin edici cevabı bulamayınca buradaki arkadaşlara danışmak istedim. Bu ay içinde kalemle beraber edineceğim.
0 oy
autocad ile kullanmadım fakat autocad üzerinden çizim yaparken kaydetmek için ücretli versiyonu almak gerekliydi yanlış hatırlamıyor isem
4 Haziran 2016 pose34 Uzman (58,380 puan) tarafından cevaplandı
Teşekkürler hocam Autocad WS ve Autocad360 bulut tabanlı sistemler zaten. çizimleri bulut üzerinde saklıyorsunuz. Bugüne kadar telefonlardımda kullandım ücret ödememiştim. çizimde değişiklikleri parmağımla yapıyordum şimdi pencil ile yapacağız inşallah :)
kaydetmekten kastım dosya üzerinde değişiklik yapmaktı sanırım açıklayamamışım ama deneyince tekrardan yorum yaparsanız çok sevinirim
Merhaba tekrardan. Haklıymışsınız. Biraz uzak kalınca Autocad sistemlerini biraz değiştirmiş. Pro versiyonunda 10gb bulut alanı ve sınırsız proje çalışması veriyor. Free versiyonunda 5gb bulut alanı ve 1 adet proje ile çalışma sağlıyor. Bununla beraber Pencil kullanımına ait Autocad'in blog sayfasında video buldum. Pencil ile muhteşem kolay görünüyor kullanım. El çizgilerini direk line komutu ile çiziliyormuş gibi dönüştürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=og7TeFaKV78 Evet artık bir pro+pencil almak iyice farz oldu :). Gerçek kullanım yorumlarımı ipadimi aldığımda yorumlayacağım.
ben ipad ve pencil aldığımda denemiştim autocad i ondan sonra ücretli sürüm falan istemişti, zaten bilgisayarda var autocad kasmaya gerek yok deyip kaldırdım :) süper cihaz ama kardeşim kullanıyor artık :)
Okudukça , araştırdıkça elim 9.7 'den 12.9'a da kaymıyor değil :)
hata etmiş olmazsınız :) 3 pinli klavyesi de vardı ondan da alırsanız bilgisayar oluverir :) bir tane de thule çanta alın hayatta bişey olmaz :) staj yaptığım şantiyede thule çantanın üstüne çekiç düşmüştü içindeki macboook air a hiç bir çizik dahi olmamıştı :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
10 Ağustos 2016 iPhone / iPad kategorisinde tolgabay Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
24 Temmuz 2018 iPhone / iPad kategorisinde iBooksAuthor Yardımcı (560 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
24 Nisan 2016 selcukatay Deneyimli (3,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
4 Mayıs 2017 tybozkurt Yardımcı (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
15 Ocak 2017 iPhone / iPad kategorisinde elmacı Yardımcı (1,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
18 Ağustos 2016 TEKESULTAN Yardımcı (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
18 Ekim 2015 Mac Ailesi kategorisinde Fatal Error Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
7 Kasım 2017 Kreatus Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından soruldu
–3 oy
1 cevap
7 Eylül 2017 iPhone / iPad kategorisinde kayradurmus Yardımcı (1,570 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,754 kullanıcı

...