settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Macbook Air FİLM VE MÜZİK İNDİRME

0 oy
MacBook Air 13 Kullanıyorum müzik ve film indirebileceğim  programlar nelerdir?
12 Ocak 2016 Mac Ailesi kategorisinde muhammedfk1997 Yardımcı (2,450 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+2 oy
Elbette ilk sırada, iTunes
12 Ocak 2016 umutayberk Deneyimli (3,480 puan) tarafından cevaplandı
iTunes ücretli değil mi peki
MacBook Air'ini ücretsiz mi verdiler?
Ne alakası var anlamadım Her şarkı için para vermek ne kadar mantıklı
Muhammed Bey, insanlar şarkı, film gibi projeler için para harcıyorlar ki para kazanabilsinler. Netice de onlar da ekmek parasının derdinde. Korsan cd alarak, download ederek onların emeklerine haksızlık etmiş olmuyor musunuz? Bu tarz bir düşünceniz yoksa, youtube linkiyle bile indirebilirsiniz. Google'a youtube müzik indirme yazsanız bi milyon web sitesi çıkar. Bu sitelerden birine girip, indirmek istediğiniz şarkının linkini yapıştırıp indir demeniz yeterli.

Hem daha iyi bir kalite için hem de emek için iTunes'ı tercih edin derim. Bu da benim şahsi kanaatim.
Değerli Umut Ayberk, dediklerinizi idrak edebiliyorum ama bir şarkının 1.29 t olması pek mantıklı değil gibi geliyor bana daha cuzi miktarlara indirilse fiyat birçok kişi tarafından emeklerinin karşılığı verilir. Benim de bir öğrenci olduğumu düşünürseniz ve birçok da şarkı indireceğimi ne kadar külfetli olacağını tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım
Elbette haklısınız. Aynı zamanda ben de öğrenciyim ama bu konuda elimden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışıyorum. Benim satın alma geçmişimde 400 tane satın alınmış müzik var. Düşününce gerçekten ciddi bir rakam ama sevdiğimiz şeyleri elde edebilmek için karşılığında bir şeyler vermemiz gerekiyor. Bir gün içerisinde nelere 1.29 tl vermiyoruz ki? Ben özellikle sevdiğim ya da ileride daha iyi işlere imza atabileceğini gördüğüm sanatçıların şarkılarını satın alıyorum ki onlara destek olabileyim. Herkesin korsan indirdiğini düşündüğümüzde Sanatçılar yeni projelerine kaynağı nasıl bulacak?  Müzik dinlemeyi seven birisiyim. Yolculuk yaparken, kitap okurken ya da spor yaparken mutlaka müzik dinlerim ve sevdiğim müzikleri iPhone/Mac Müziklerimden dinlerim. Ve artık her gün yeni şarkıcı/şarkı piyasaya çıkıyor, bu tarz eserleri ben de satın almıyorum, bu tarz şarkıları Turkcell Müzik aracılığıyla dinliyorum. Turkcell hat kullandığım için de aylık ufak bir bedel karşılığında (internet kotamdan da düşmeden) Turkcell Müzik uygulamasıyla müzik dinleyebiliyorum.  Böylelikle bu tarz şarkılara 1.29 tl gibi yüksek rakamda bir ödeme yapmıyorum ama aynı zamanda korsan kullanıp başkalarının emeklerine saygısızlık yapmış olmuyorum.

Benim naçizane düşüncem bu. Size de tavsiyem bu yöndedir.
0 oy
netflix türkiyeye açıldı, film için en iyi tercihlerin başında geliyor, çok yakın zamanda türkiye içinde 1 numaraya çıkacaktır tahminim. müzik için de, ben de itunes'u tercih ediyorum, indirmek gerekmiyorsa da spotify, deezer, soundcloud gibi uygulamalara yönelebilirsiniz.
12 Ocak 2016 demirtele Uzman (122,710 puan) tarafından cevaplandı
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap
8 Ağustos 2016 Mac Ailesi kategorisinde MaybachMusic Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
2 Eylül 2017 gülşah Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap
18 Ağustos 2015 Mac Ailesi kategorisinde macbookair Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
4 Mayıs 2020 Mac Ailesi kategorisinde ripperfangs Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
1 Eylül 2015 zigzagzug Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,749 kullanıcı

...