settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

macbook air gıcırdaması

0 oy
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün macbook air aldım. Masanın üzerine koyduğum zaman touchpad i kullanmak için elimi macbook un yanına koyduğum ve biraz baskı yaptığım zaman gıcırdama sesleri geliyor. sağ alt kasadan değilde sol alt kasadan bu ses geliyor. sol alt kasaya içeri doğru baskı yaptığım zamanda çok az içine göçüp çıkıyor. sağ alt ile sol alt tarafı karşılaştırdığım zaman sanki sol taraf sağ tarada göre tam oturmamış gibi duruyor. yeni olduğu için mi yoksa gerçekten bir sorun olduğu için mi böyle oluyor? geri götürmem gerekir mi? bu arada bimeksten aldım. şimdiden teşekkürler cevaplar için.
4 Ekim 2015 Mac Ailesi kategorisinde MuratSözüer Yardımcı (410 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
Montaj yada üretim hatası. Bence geri götürün baksınlar. Montaj hatasıysa serviste düzeltilebilir. Kapakta boyutsal veya biçimsel bir sorun varsa yenisini verirler.
4 Ekim 2015 sefil_muzisyen Uzman (25,600 puan) tarafından cevaplandı
Kapakta herhangi bir iz vs. yok ama ses baya sinir bozucu bir ses. Bugün aldığım bir pc yi servise gönderip bekletmezler umarım. İşin komiği zaten bu cihazı bir kere değiştirdim. İlk aşdığım 2 saat kullanımdan sonra yön tuşlarından sağ olanı birdenyerinden çıktı (daha hiç basmamıştım bile) onu iade alıp 0 yeni bir macbook verdiler. Bununda sorunlu çıkmasına inanamıyorum.
Biraz şansızmışsınız. Ama Apple müşteriyi mağdur etmez.
Çok ilginçtir ama ben de az önce aynı şeyi farkettim. Dediğiniz gibi sol alt tarafta çok hafif bir oynama var ve bu sorun acaba MacBook Air'lerde kronik mi diye düşünerek Google'da arattım ve bu yazıyı gördüm. Çok can sıkıcı bir problem olmasa da açıkçası ben de şu an servise vermeli miyim diye düşünüyorum.
Ben aldığım yere yani Bimeks e götürdüm. Apple'ın böyle bir şey yaptığına inanamadılar. Direk cihaz değişikliği yaptılar. Bence sizde mutlaka servise götürün, çünkü bu aldığım makinada herhangi bir gıcırdama kesinlikle yok.
Apple'ın kendi sitesinden aldım. Açıkçası nereye götüreceğimi de bilmiyorum. Bilgisayarı değiştirecek kadar büyük bir problem olduğunu da hiç düşünmemiştim.
Benim yaşadığım problem sol alt tarafta çok ufak bir boşluk var sanki ve o tarafa bastırdığımda çok hafif bir oynama oluyor. Bu tür bir şeyde değişim yaparlar mı bilmiyorum.
Sizin direk Apple Store a götürmeniz gerekiyor o halde. Orda da sizi madur etmezler. Ama gitmeden önce randevu almanız gerekiyor internet üzerinden. Google a Apple Store randevu yazıp çıkan adımları takip edin.
Bulunduğum şehirde herhangi bir Apple Store yok maalesef. Pupa'lar ilgileniyor mu bu tür şeylerle?
Çok fazla bir ses vs. Çıkmıyorsa uğraşmak ismeyebilirsiniz tabi. Benim mac baya bir ses çıkartıyordu. Siz yarın Apple Store sitesinden herhangi bir Apple Store numarasını alıp arayıp ne yapmanız gerektiğini sorun isterseniz. Başka neresi ilgilenir onlar sizi yönlendirir.
Tamam, teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
5 Ocak 2020 Mac Ailesi kategorisinde allinx Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
30 Nisan 2016 Mac Ailesi kategorisinde applelover1 Yeni Kullanıcı (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
11 Ekim 2014 CntCgl Yardımcı (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
2 Ağustos 2016 Mac Ailesi kategorisinde Doğuş Yardımcı (1,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
23 Ağustos 2016 Mac Ailesi kategorisinde Zeljko Obradovic Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
12 Haziran 2016 Mac Ailesi kategorisinde possimpible Yeni Kullanıcı (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
5 Ekim 2015 Mac Ailesi kategorisinde MuratSözüer Yardımcı (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
2 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde Fatmanur5334 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
7 Ekim 2014 Mac Ailesi kategorisinde CntCgl Yardımcı (1,350 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,339 soru

22,756 cevap

15,870 yorum

70,867 kullanıcı

...