settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Macbook Almayı Düsünüyorum Ne Önerirsiniz?

0 oy
İlk defa apple ürünü alacağım. Üniversiteye başlıyorum ve bölümüm için gerekli programları kullanabileceğim, yeri geldiğinde eğlenebileceğim (oyun) bir macbook almayı düşünüyorum. Tabi önceliğim profesyonel programları rahatlıkla kullanabilmem.Aslında Retina MacBook Pro düsünüyorum fakat doğru zaman mı yada doğru bir seçim mi bilemiyorum. Tavsiyeniz olursa yada uyarmak istediğiniz bir durum varsa ve bana bildirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. (Bölüm sinema televizyon)
7 Eylül 2015 Mac Ailesi kategorisinde Helitour Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

4 Cevaplar

0 oy
13 inçlik retinalı MacBook Pro işinizi çok rahat görecektir. Bu aralar Pupa'da öğrencilerden KDV almıyorlar ve bayaa indirimli oluyor. Ayrıntılı bilgi için  : http://www.pupadankapiniza.com

Dipnot : Azıcık reklam gibi oldu kusura bakmayın, neresi indirim yapıyorsa orayı paylaşıyorum. Pupa, babamın oğluna ait değil :D
7 Eylül 2015 ATIL Uzman (54,710 puan) tarafından cevaplandı
Yok ne reklamı sağolun yardım için. Aklımda  macbook pro retina corei5 var. Acaba şartları zorlayıp i7 almaya değer mi ?
grafikle işin yoksa i5 işini çok rahat görür
http://www.vatanbilgisayar.com/macbookpro-notebook-core-i7-22ghz-16gb-256gb-15-int-tasinabilir-bilgisayar.html?srt=PU#genel-bakis   bunun hakkında ne diyorsun retinasız ama performans iyi ? (Reklam yaptıysam özür dilerim)
işini fazlasıyla görür ayrıca retina var bunda
0 oy
Nereyi kazandınız acaba, ben de o bölümü okuyorum da?
7 Eylül 2015 ahmetbozkt Deneyimli (6,740 puan) tarafından cevaplandı
Aaa mutlu oldum. Bahçeşehir bakalım nasıl olucak.
Ben Ankarada'yım. Hayırlı olsun diyelim o zaman, retina 15'' kullanıyorum şu anda, imkan varsa tavsiyemdir, 13'' de iş görür.
Sağolasın.Ya şeyi sorucam finalcut türü programların performansı nasıl ? Aslında orta ayarda bir şey alıp iş ve günlük bilgisayarıda ayırabilirim fakat programlarda sorun çıkartır açıkta kalırım diye korkuyorum.
Hızlı, ssd de olduğu için fazlasıyla hızlı harddiske göre. 13'' retina da 15'' retina sorun çıkarmaz merak etmeyin, after effects ile render konusunda da gayet yerinde bir hız veriyor zaten, gönül rahatlığıyla birisini seçebilirsiniz.
Ya zamanını aldım ama son bir şey sorucam after effects, render ve finalcut gibi programları en ucuz hangi mac ile sağlıklı bir şekilde kullanabilirim? Fiyatlar çok canımı yakıyor da
En ucuz macbook air'lar var, onlarda da ssd olduğu için hızlı çalışır. En ucuzu odur :) Estağfurullah ne demek, maksat gönüllerimiz bir olsun.
0 oy
benim tavsiyem oyun konusunda dikkatli olun mac os x sistemi piyasadaki tüm oyunlarla uyumlu değil bu konuda uyarmak istedim
7 Eylül 2015 pose34 Uzman (58,380 puan) tarafından cevaplandı
Doğru, bulmak zor, indirmek daha zor. SSD'lerde üstelik harddiklere göre yazılıp silinme ömrünü etkilediği için oyunlar ssd'ye göre değil.
Yok teşekkürler.Bir windows pc var zaten. Fakat oyun olarak sadece battle.net oyunlarını düşünüyorum.
Güzel, hayırlı olsun şimdiden o zaman. Bol bol başarılar, iyi eğlenceler dilerim. Sorunuz olursa ölmezsek, netimizi ttnet kesmezse borçlar yüzünden :) , elektrik gitmezse hep burdayız, tebrik ederim son kez.
0 oy
Son kez aklıma geldiği için eklemek isterim. En güzeli apple'a gidip almak olacaktır ama mağazalar arası fiyat farkı olabiliyor. Karar vermeden önce mutlaka bütün teknoloji mağazalarına gidip bakmanızı öneririm. Bir de apple her zaman en son çıkanı satar ama mağazalar medimarkt vs. geçen yılın ürünlerini de satabiliyor bazen. Çok farketmez bana göre ama bilginiz olsun gene de.
7 Eylül 2015 ahmetbozkt Deneyimli (6,740 puan) tarafından cevaplandı
dostum pupa da öğrenci indirimleri var ayrıca pc depo cok uyguna satıyor ben teknosadan aldım 5200 tl mf841 modeli 13" cok memnunum cinema 4d windows da 2 saatte bitirdiğim render ı bunda 10 dk sürdü. after effect de hızı güzeldi. 8gb ram var bi 8 daha ekleniyo onuda eklersem süre dahada azalır diye düşünüyorum. (Reklam Yapmadım )

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
14 Ağustos 2016 Mac Ailesi kategorisinde ardasur Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
11 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde monurilgaz Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
30 Mart 2022 Mac Ailesi kategorisinde muzo Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
24 Nisan 2014 Mac Ailesi kategorisinde huseyinfurkanozkan Yeni Kullanıcı (220 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap
19 Mart 2013 Mac Ailesi kategorisinde eozbay Yardımcı (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
0 oy
4 cevap
13 Eylül 2014 Mac Ailesi kategorisinde kbrkrbck Yeni Kullanıcı (190 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,345 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,058 kullanıcı

...