settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Macbook da powerpoint ve internet download manager

+1 oy
Merhaba macbook almayı düşünüyorum ama bilmediğim öğrenmem gereken bi kaç şey var. Öncelikle macbooka internet download manager yükleyebiliyor muyuz? Ben genelde müzik ve dizileri öyle indiriyorum bilgisayarıma, eğer yükleyemiyorsak buna karşılık gelebilecek kullanışlı bir program var mı yani alışma sürecinde zorluk yaşar mıyım? Birde ben üniversite derslerim için taşınabilir bi bilgisayar almak istiyorum macbooku bu yüzden düşünüyorum powerpoint sunumlarını sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor mu? Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
10 Şubat 2013 Mac Ailesi kategorisinde selmag Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

6 Cevaplar

+2 oy
mac' e olmadığını biliyorum igetter adlı bir program biliyorum  bir bak istersen umarım işini görür..

power point'e gelince sorunsuz bir şekilde çalışacaktır ..
10 Şubat 2013 aczbrk Yardımcı (1,990 puan) tarafından cevaplandı
+2 oy
İDM mac versiyonu da var sorunsuzca kullanabilirsin. Gelelim sunum konusuna. Öncelikle Microsoft office programı mac için de var. Ama ben önermem. Çünkü bence Apple'ın kendi geliştirdiği Keynote progrmamı çok daha güzel ve pratik. Fiyatı da uygun. Belki power point'in daha fazla özelliği vardır bilmiyorum ama kullanmayı öğrenmek için kursa gitmek zorunda kaldığın bir programdansa kullanıcı dostu bir apple ürünü çok daha işine yarayacaktır. Bence çok düşünme, seni de mac kullanıcılar grubuna bekliyoruz:)
10 Şubat 2013 yavuzsultan3406 Yeni Kullanıcı (370 puan) tarafından cevaplandı
idm mac versiyonu yok. Bizzat kendilerine email attım ama yakın gelecekte öyle bir planları olmayacağı yanıtını aldım. (aralık ayında).
yanlış bilgilendirme olmasın.
+1 oy
office programı mac için var... onu kurabilirsin. Torrent dosyası var arzu edersen onu sana gönderebilirim. sonra download programı olarak birsürü var ama idm gibi yeteneklisi yok... ama ben speed downloader programını download için kullanıyorum... video indirmek içinde ant diye bir eklenti var. idm tarzında video izlerken download edebiliyoruz... o yönden güzel...
10 Şubat 2013 Antiokhos Uzman (16,500 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
mac icin office programlari bulabilrsin,,indirme programi olarak mac e uyumlu JDownloader ise yariyor...
12 Şubat 2013 erberk Uzman (38,740 puan) tarafından cevaplandı
+2 oy
IDM kullanıyodum bende, hemen hemen bütün programları denedim ona en yakın olarak ücretsiz bi program olan iGetter'ı beğendim kullanıyorum. Tek sıkıntısı deneme sürümü olduğu için program açıldığında 15 saniye uyarı yazısını bekliyorsun o kadar :) Ama tam kapsamında indirme sağlıyor, özellikle FTP destekli server'lardan.

Powerpoint sunumlarını sorunsuz çalıştırır. Fakat Powerpoint sunum oluşturmak için Office For Mac almanız gerek. O da baya pahalı haberiniz olsun :)
14 Şubat 2013 TaKo Yardımcı (1,450 puan) tarafından cevaplandı
nette araştırma ile officein cracklı olarak tam sürümüne ulaşmak mümkün. Crack olayına karşıyım ama o kadar da para verecek durumum yok parayı daha uygun yapsalar kimse sorun yaşamayacak..
0 oy
Merhaba sorunuzun powerpoint ile ilgili kısmına cevap;

Microsoftun mac için çıkardığı ofis programıyla, bunu aşarsınız. Mac'te hazırladığınız bir sunumuyu ofis 2010/2013 yüklü bir pc'de sunabilirsiniz veya tam tersi pc'de hazırladığınız(ofis2010/2013) bir sunuyu mac'te sunabilir, düzenleyebilirsiniz. Ancak şimdilerde ciddi bir sorun yaşıyorum. Mac os mevericks yükledikten sonra powerpoint sunumu hazırlayabilsem de bunu sunamıyorum. Yani tam erken slayt gösterisi yapamıyorum. Gösteriyi başlatmak için tıkladığımda ekran kararıp, tepki vermiyor. Bir çok kez denedim. Hatta mac ofisi kaldırıp, tekrar kursanız dahi durum değişmiyor. Ayrıca bu durumdan bir tek ben muzdarip değilim araştırma yaparken bir kaç kişinin daha başına gelmiş olduğunu ve çözüm bulamadıklarını fark ettim. Mac almayı düşünen birine, 2 ay evvel mac almış biri olarak tavsiyem; mac alsanız da hataları giderilinceye dek mevericksten uzak durun derim. IDM sorunuzu yanıtlayabilcek birikimim yok, hatta buna bende ihtiyaç duyuyorum. Saygılar.
8 Kasım 2013 beyzade Yeni Kullanıcı (250 puan) tarafından cevaplandı
Merhabalar, powerpoint i güncelleyerek maveriks e uygun hale getirip tüm sounları halledebilirsiniz.

Bende de aynı sorun vardı internette araştırdığımda sounu office in güncel olmamasına bağlı olduğunu gördüm. Güncelleyince stabil hale geldi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
28 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde euludagg Yeni Kullanıcı (340 puan) tarafından soruldu
–1 oy
6 cevap
7 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde dalnetfia Yardımcı (510 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap
2 Nisan 2012 Mac Ailesi kategorisinde nomercy777 Yeni Kullanıcı (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
20 Mart 2014 igorur Yardımcı (480 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap
26 Kasım 2012 Mac Ailesi kategorisinde Antiokhos Uzman (16,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
0 oy
1 cevap
+1 oy
1 cevap
8 Temmuz 2015 Mac Ailesi kategorisinde turkost Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
14 Ocak 2013 Mac Ailesi kategorisinde Ensar Yardımcı (530 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,762 kullanıcı

...