settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Yeni Macbookair'ım açılmıyor

0 oy
Macbook airı alalı henüz saatler oldu. Format atıp sıfırdan başlayayım dedim ve nette bir çok forum sitesinde söylenen talimatları uygulayarak cmd r yapıp diski sildim sonrasında os x i yeniden yükle dedim işte olay burda koptu yükleme 15 saat sürecek diyordu bu arada yükleme esnasında alet uyku moduna geçiyor ve yükleme devam ediyor mu etmiyor mu bilemiyordum. Derken yükleme hata verdi. Bende aleti yeniden başlat dedim apple çıkan yerde içinde soru işareti olan bir dosya çıktı mac i kapattım ve cmd r yaparak tekrar açtım bu sefer dönen bir dünya geldi ve 1 saate yakın yükleme yaptıktan sonra cmd r yaparak açılan os x i yeniden yükle seçeneğinin bulunduğu ekranı açtı. os x i yükleme seçeneği malesef yine çalışmadı bu sefer hiç başlamadan hata verdi her seferinde. Bende mac i kapattım şimdi açtığım zaman soru işareti çıkıyor cmd r yaptığımda ise dünya çıkıyor ancak bu sefer geçen seferki gibi yükleme de yapmıyor. Afalladım kaldım lütfen yardım edin.

Macbook air early 2015 11" 128 gb

os x yosemite yüklü idi en son
25 Şubat 2016 Mac Ailesi kategorisinde cpinar Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Bütün bunları yapmak yerine, bilgisayarı aldığın günden itibaren Apple tarafından başlatılan Care paketiyle sorununu çözebilirdin. Bir irtibata geçmeni öneririm, canlı olarak mac'i nasıl kuracağından çeşitli uygulamaları kadar yardımcı oluyorlar. Makineyi daha fazla arap saçına çevirmeden bi dene.
25 Şubat 2016 halit Yardımcı (500 puan) tarafından cevaplandı
+1 oy
muhtemelen internetten indirip kurmaya çalışıyor.. bu sebeple yavaş..

yeni aldığınız air zaten sıfır ve temiz geliyor.. bu cihaza niye yeni kurulum yaptığınız da muamma..

apple yeni cihaz alanlara telefon ile üç ay ücretsiz destek veriyor.. uzaktan bilgisayarınıza bağlanarak sorunu (eğer varsa) ve çözümü size iletiyorlar..
25 Şubat 2016 pureman Yardımcı (2,440 puan) tarafından cevaplandı

İlgili bir soru bulunamadı

Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,789 kullanıcı

...