settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

bootcamp ile windows kullanmak macbook için zararlı mı?

0 oy
iyi günler, steamden 2008 de çıkmış olan witcher isimli oyunu aldım fakat en düşük ayarlara getirdiğimde bile oyun oynanmaz seviyede oluyor. ben de bu tur durumlarla daha fazla karsılasmamak icin bootcamp ile windows kurmayı dusunuyorum ancak bilgisayarın hardware'ı icin zararlı oldugunu duydum. gerçekten öyle mi? bu arada macpook pro retina 13" kullanıyorum.
1 Temmuz 2015 Mac Ailesi kategorisinde belirsiz kullanıcı Yeni Kullanıcı (310 puan) tarafından soruldu
1 Temmuz 2015 belirsiz kullanıcı tarafından yeniden kategorilendirildi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Nerden duydunuz?
1 Temmuz 2015 cüneyt Uzman (371,950 puan) tarafından cevaplandı
bilgisayarı yavaşlatıyor ya da batarya ömrünü azaltıyor tarzı şeyler duydugum oldu dışarıdan ama aynı anda mac os çalışırken windows da çalışmıyorsa sıkıntı çıkmaz gibime geliyor.
Cevabı kendiniz veriyorsunuz zaten. Aynı anda çalış(a)madıklarına göre bilgisayarı nasıl yavaşlatsın? Pil ise bir sarf malzemesidir, adaptör bağlı değilse, her iki taraftan da kullanılacaktır. İşlemci kullanımına göre ısınma yine her iki taraf için de olabilir, fanlar bunun için vardır. Bootcamp kullanımından dolayı donanımına zarar gelmiş bir Mac ben duymadım.
net bir cevap oldu çok teşekkürler.
0 oy
Merhabalar,windows sistemi mac'te tamamiyle kullanalabilir ve çok fazla kullanan var.Oyun ayarlarını ben de düşürmek zorunda kaldığım için sizi çok iyi anlıyorum ve anladığım kadarıyla windows'a kalmışsınız.Windows bana çok ilkel gelmeye başlasa da maalesef mac kullanıcılarının azlığı nedeniyle oyunların sayısı ve niteliğinde sıkıntı çekiyoruz.Hardware'e gelince bir kaç forumda baktım genel sıkıntı nvidia kullanlarda ekrandaki renklerin yıkanmış gibi gözükmesiymiş.Onun dışında çok fazla sorun yaşayanla karşılaşmadım.Bence witcher'ı gerçekten çok istiyorsanız ki ben oynadığımda beğenmiştim,deneyebilirsiniz baktınız ki bazı driverlarda falan sorun çıkıyor fan aşırı çalışıyor oyun windowstada kasıyor vs. o zaman geri dönersiniz.Bir süre deneme gibi kullanıp sonra tam kararınızı vermenizde fayda var diye düşünüyorum.Sonuçta bunu yapan bir dolu insan var çok büyük sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Tabi bilgisayarınızın özelliklerini öğrenebilirsem daha net yorum yapabilirim.Eğer ki 8 veya daha üstü ram'İniz varsa parallels bile deneyebilirsiniz.Ben apple uzmanı ile chat yaptığımda bana bu cevabı vermişti.
7 Temmuz 2015 esprinefes Deneyimli (8,090 puan) tarafından cevaplandı
parallels ile macbook pro 16 gb ram cihazım ile giriş yapıyordum sorun aynıydı. Kasıyor en iyisi bootcamp

İlgili sorular

+8 oy
3 cevap
4 Nisan 2012 Mac Ailesi kategorisinde Dr.Can Yardımcı (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
15 Kasım 2016 Mac Ailesi kategorisinde Emre ALTAN Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
28 Ağustos 2017 Mac Ailesi kategorisinde ebus6161 Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
16 Ağustos 2017 egedoruk Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
10 Mart 2020 macOS kategorisinde alicelik Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
26 Ağustos 2017 Mac Ailesi kategorisinde Songoku Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,848 kullanıcı

...