settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Mac os Yosemite açılmıyor

0 oy
Merhaba arkadaşlar macbook pro mid 2010 kullanıyorum mac os yosemite apple storeden indirdim ve yükledim yükleme bitti bir iki uygulamada güncelleme istedi yaptım maci kapattım ve açtım açılırken yükleme barı doluyor gibi oluyor yarı ya gelince tirafik işaretlerindeki gibi giriş yok simgesi çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun diskim 128 ssd
18 Ekim 2014 Mac Ailesi kategorisinde coly Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

5 Cevaplar

0 oy
Bende de aynı hata var. Dün akşam güncelleme yaptım sabaha kadar bıraktım ama o bar yarıda kalıyor !!!

Bu neden kaynaklanablir? SSD 120 diskim var ve daha önce mavericks' hatasız kurdum.. Diskte sorun yok Verify ve Repair disk yaptım hiçbir sorun görünmüyor. Bilen arkadaşların acil yardımını bekliyoruz.

 

Teşekkürler
18 Ekim 2014 Onur Gök Yardımcı (750 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Merhabalar,

 

bende macbook bro kullanıyorum retına ekran oncesı olan versıyon. Yosemite'yi bana sormadan arka  planda otomatık ındırmıs. İş bilgisayarım oldugundan gun ıcınde sureklı outlook kullanıyorum ve lısanslı hersey fakat gun sonuna dogru outlook hep hata vermeye basladı bende sureklı yenıden outlook actıgım ıcın sıkılıp bır restart atıyım dedım fakat bılgısayarı tekrar baslatmak ıstedıgımde apple logosu cıkıyor sonra yukleme barı doluyor gıbı yarısına bıle gelmeden bır noktaya kadar gelıyor ama duruyor yuklemesı ve sonra bılgısayar kendılııgınden otomatıkman kapanıyor. Inanılmaz caresız kaldım backup'ım da olmadıgı ıcın format da atamıyorum. Dısk dogrulama ve tamırı denedım ama hata verıyor. Maverıck'ı tekrar yuklemek ıstedım ama onda da hard dıskım ıcın kılıtlı yazıyor ve kılıtlı oldugu ıcın 100gb yerım olsa da maverıck'ı de tekrar kurdurtmuyor. Özetle kalakaldım ve konuya hakım bır allahın kulu cıksa da bana yapmam gerekenı soylese dıye duacıyım.

saygılarımla

Eymen
23 Ekim 2014 eymmenn Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Aynı hata bende de var ve hala çözemedim. Acaba sorunu çözebilen oldu mu? Hard drive'ı yenilemeyi düşündüm ama sorunu çözer mi emin olamadığım için hala beklemedeyim. Eğer sorunu çözebilen olduysa yazabilir mi?
3 Ocak 2015 alpersukru Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
sorun çözülmediyse yardımcı olabilirim...
3 Ocak 2015 mdzz23 Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından cevaplandı
aynı sorun bende de el capitan sonrasi oldu ve internet baglantisi olmadigini soyluyor,reinstall falan da yapamiyorum...usb lan adaptor de ise yaramadi baglanti icin ...yardim eder misiniz lutfen
SMC resetleme yapmanız gerekiyor. Google SMC reset diye yazın apple resmi sayfasında detyalar mevcut. Özetlemek gerekirse Mac'i şarja takın kapalı durumdaykan şift,kntrl,alt ve açma kapama düğmesine basılı tutun. aynı anda bırakın. sonra mac'i açın..
Usb ile internet baglantisi saglayip tekrar kurulum yaptim ve ise yaradi...ancak aksam yine ayni sorun oldu...islemi tekrarladim ancak simdi de update sonrasi uygulamalari guncellemekte sorun yasiyorum.Bir kez daha olursa sizin tavsiyenizi deneyecegim.Tesekkurler cevabiniz icin
0 oy
Acaba sorunu çözebildinizmi çözdüyseniz banada yardımcı olurmusunuz aynı sorunu bende yaşıyorum
26 Mart 2015 Ayshylmz Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından cevaplandı
Merhabalar,

Bilgisayarimin guncellenmesinin ardindan restart oldugunda logonun altindaki bar en sona geldiginde dogrudan kapaniyor, yorumlarinizi rica ediyorum takilip kaldim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap
21 Ekim 2014 Mac Ailesi kategorisinde suleyman.samsama Yardımcı (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
10 Aralık 2015 Mac App Store kategorisinde ali_krkmz Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
0 oy
4 cevap
23 Aralık 2014 Mac Ailesi kategorisinde godzilla87 Yardımcı (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
18 Kasım 2014 Mac Ailesi kategorisinde coders Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,830 kullanıcı

...