settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

iMac wifi ve internet bağlantı sorunu

0 oy
Arkadaşlar herkese merhaba;
iMac kullanıcısıyım ve son 2 aydır wifi sorunu yaşamaktayım.Sorun şu şekilde;modeme full şekilde bağlantı yapabiliyorum ancak bazen ip yok hatası bazende(çoğunlukla) internet kusursuz bağlı görünsede web sayfalarını görüntüleyemiyorum.Safari ye google yazıp açmaya çalışırken adres sekmesinde dolan mavi kutu yarıya kadar doluyor ve kalıyor,sayfayı açamıyorum.Maillere yada internet bağlantısı gerektiren bir uygulamayı kullanamıyorum.sorunun internet bağlantısında sorun olmadığını başka cihazlarla test ettim.Yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.
17 Eylül 2014 Mac Ailesi kategorisinde erdip Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Bende aynı sorunu yaşadım sonuç olarakta kendim imacime kabloyla bağladım interneti wifi yide açtım biraz daha hızlandı.
17 Eylül 2014 umutcanmiroglu Deneyimli (2,560 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
MACLERDE WİFİ İNTERNET ADINA HER ŞEY BAŞLI BAŞINA SIKINTI KARDEŞİM BENİ İSTER EKSİLEYİN İSTER ARTILAYIN SADECE BUNLARI YAPMAKLA KALIRSINIZ ÇÜNKÜ APPLE MACLERDEKİ WİFİ SORUNUNU ÇÖZEMİYOR...
17 Eylül 2014 Yiqit Deneyimli (5,980 puan) tarafından cevaplandı
madem apple mac'lerdeki wi-fi sorununu cozemiyor o zaman neden bende bir sorun yok?
HEPSİNDE OLUCAK DİYE BİR KAYDE YOK AMA GENELİNDE VAR VE DE OLAN BİLGİSAYARLARINDA KOLAY KOLAY DÜZELDİĞİNE ŞAİT OLMADIM...
peki bahsettiginiz sorun tam olarak ne? wi-fi'yle ilgili ne gibi bir sorunla karsilastiniz?
HANGİSİNDEN BAŞLAYAYIM BİLEMEDİM Kİ;
KENDİ KENDİ KOPMALAR BAĞLANMALAR
BAĞLANMAYA ÇALIŞIĞ UYARI VERİP İNTERNET YOK DEMESİ
BAŞKA AĞLARADA BAĞLANDIM AYNI DEĞİŞEN YOK
#SORUNLAR #APPLE #MACBOOK
bahsettiginiz sorunlardan hicbiriyle karsilasmadim. bu sorunlar yazilimsal kaynakli olabilir. eger oyleyse temiz kurulum yapip sorunu cozebilirsiniz. yok eger donanimsal bir sorun varsa bu durumda apple store'a gidip urun degisimi bile talep edebilirsiniz. ornegin benim iphone'umda sim karti yuvasi ile ilgili bir sorun vardi. amerikadan aldigim icin garantisi turkiyede gecerli degildi. ben de bir arkadas vasitasiyla amerikaya gonderdim ve -2 gun once zannedersem- laga luga yapmadan degistirdiler yenisiyle. eger urunle ilgili sizden kaynakli olmayan problemleriniz varsa apple bu konuda gayet iyi cozum uretiyor. (iphone 5'i 4 kez yenisiyle degistirenler var. :)
DEDİĞİNİZ GİBİ 1 AY ÖNCE DİSKİ SİLİP OS X İ YENİDEN YÜKLEDİM AMA SORUN GENE BOY GÖSTERİYOR AMA ÖNCEKİNE GÖRE DAHA AZ YAPIYOR.
DEDİĞİNİZ APPLE STORE A GÖTÜRSEM DEĞİŞİM OLUR MU ANKARA DA İKAAMET ETMEKTEYİM...
apple genellikle pek tamir yapmaz. direk yenisiyle degistirir :) ancak nedense zorlu center'daki apple store'la ilgili bazi olumsuz yorumlar okudum. belki de turk mantigi kullanici hatasi diyorlardir ancak bu bahsettiginiz sorunlarin kullanici hatasi olmadigi asikar. benim hem mac'im hem de iphone'um amerikaya gitmek zorunda kaldi ve ikisinde de tek kurus odemedim. mac'de sivi temasi oldu. o zamanlar apple store acilmamisti. ben de pupaya goturdum ve 'klavye degisimi lazim 1700 tl dediler. ben amerikaya yolladim. apple store'da klavye degisimine gerek yok dediler icini acip temizlediler ve ucret almadilar. fakat her nedense bizim apple store bu konuda biraz acayip. bence yine de bir sansinizi deneyin. eger degisim yapilirsa sizin icin gayet iyi olur herhalde :) tabi belirtmekte fayda var: iphone 5s'in touch id'siyle ilgili bir sorun uzerine gidip yeni telefonla gelenler de var. yani bizimkiler de degisim yapiyorlar.
DEDİĞİNİZ GİBİ YAPMAYI PLANLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNÜMDEKİ TEK ENGEL ANKARA DA OLMAM ÇÜNKÜ DEĞİŞİM VE APPLE STORE TEK İSTANBUL DA VAR YANLIŞ BİLMİYORSAM ANKARA DA DEĞİŞİM YAPAMAM DİYE BİLİYORUM HERHALDE DEMİ
BİRDE OS X YOSOMİTE NİN ÇIKMASINI BEKLEYEYİM DİYORUM BİR NEBZEDE OLSA O ŞANSIMIDA KULLANIYIM DİYORUM...
dogru sadece istanbul'da var apple store ve yalnizca 1 tane. eger sorun donanimsal ise yosemite de pek bir sey farkettirmeyecektir.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
7 Ekim 2015 Mac Ailesi kategorisinde Hulya Yeni Kullanıcı (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
7 Temmuz 2015 tr_elli3 Yardımcı (1,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
1 Ekim 2017 iPhone / iPad kategorisinde iBooksAuthor Yardımcı (560 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
25 Kasım 2013 Mac Ailesi kategorisinde ackrite Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap
9 Ekim 2014 serhatcalli123 Yeni Kullanıcı (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
24 Eylül 2012 Mac Ailesi kategorisinde yakcan Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
26 Aralık 2014 Mac Ailesi kategorisinde omurtufan Yeni Kullanıcı (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
20 Haziran 2017 Hydronaid Yeni Kullanıcı (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
11 Mayıs 2014 umutgur Deneyimli (2,850 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap
8 Ağustos 2012 Mac Ailesi kategorisinde serkanaydinli Yeni Kullanıcı (350 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,344 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

71,637 kullanıcı

...