Apple menu ---> Sistem Tercihleri ---> iCloud. ---> Çıkış Yap
Dikkat ! Silinen bilgilerinizin geri dönüşümü mümkün olmayacaktır.
19,363 soru
22,785 cevap
15,871 yorum
205,247 kullanıcı