settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Yeni başlıyorum

0 oy
Merhaba arkadaşlar aramıza yenice katılıyorum. Bugün smaç 21.5 ekran olanı alacağım inşallah. Ama ilk acil sorum şu: hala fusion Drive mi yoksa hdd olan modeli mi alacağıma karar veremedim. Gerçekten performansı genel olarak etkiliyor mu? Bu arada öğretmenim günlük kullanıcam ama yine de performansli olsun istetim.
İkinci sorum da okumayı severim macos, boot camp gibi başlangıç bilgilerine nereden en derli toplu ulaşabilirim? İnşallah en kısa zamanda bu acemiliği atıp cevaplama kısmına ben de dahil olurum.
10 Ağustos 2017 Mac Ailesi kategorisinde Gredya Yeni Kullanıcı (300 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
Selamlar,

Normal hdd ile fusion drive arasında fark tabi ki mevcut biri normal bir hdd yapısına sahip diğeri ise bir ssd cache e sahip bu sayede sistemi bir ssd kadar olmasada rahatlamasını sağlıyor. Bu da size performans olarak geri dönüyor. Kullanım mantığı arasında işletim sistemi sizin en çok çalıştırdığınız yada kullandığınız programları tesbit ediyor. Tebit edilen programlar hızlı olan ssd kısmına belli dosyaları atılarak hız sağlanıyor. Özele inmeden geneli itibariyle olay budur.

Mac Os ve Boot Camp gibi bilgileri apple sitesinde destek bölümünden okuyabilirsiniz. Aşağıda linki bırakıyorum.

https://support.apple.com/tr-tr

Kolay Gelsin..
11 Ağustos 2017 XemreG Deneyimli (4,060 puan) tarafından cevaplandı

İlgili bir soru bulunamadı

Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,346 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,353 kullanıcı

...