settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Disk Maker x Timemachine yedeklerimi sildi!!!

–2 oy
1TB harici diskimi time machine olarak kullaniyordum. Kurulum diski icin flashim olmadigindan hard diskin 66GB'sini bolup buna sitede birden fazla konusu olan disk maker x programi ile yukleme diski olusturdum. Hersey anlatildigi gibi normal ilerledi sifirdan bir kurulumu da yaptim. Ancak suan diskin 931GB olan kisimini goremiyorum.

Diski takinca direk yosemite kurulumu cikiyor. Disk izlencesi diski tek parca olarak goruyor. Ancak boluntuleme vs yapamiyorum. Sanirim 931GB bolumu silmemis ama gostermiyor. Hemen silinen dosyalari geri getirmek icin birkac program kurdum. Onlarda 931GB'lik time machine diski gorunuyor. Ama mac'de de windows'da yedeklerime ulasamiyorum. Kafayi yemek uzereyim. Madem DiskMaker X 'in boyle bir sikintisi vardi neden konuda dile getirilmedi! Suan 4 yillik verilerim kayboldu. Lutfen yardimci olur musunuz?

Edit: simdi windows'un disk yoneticisine baktim 931GB goruyor acilmiyor vs ama bos alanda 931GB yaziyor!!! Sanirim hepsi silinmis birisi yardimci olsun gozunu seveyim 4 yili gectim son 2 haftadir ugrastigim projelerim vardi icinde
25 Şubat 2015 Mac Ailesi kategorisinde pirateslyer Yardımcı (850 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

–2 oy
Size guvenip bir sey yaptik ona da pisman ettiniz!!! Diyin bari de cevap beklemeyelim. Yardimci olacak kimse yok mu?
25 Şubat 2015 pirateslyer Yardımcı (850 puan) tarafından cevaplandı
+3 oy
"Size" derken?
25 Şubat 2015 cüneyt Uzman (371,950 puan) tarafından cevaplandı
http://www.sihirlielma.com/2014/10/18/yosemite-yukleme-install-disk/
bu konuda dogrudan anlattiginiz bir cok konunuzda da tavsiye ettiginiz program. Bir is yapiyorsunuz bari tam yapin da insanlari madur etmeyin. Uygulama ile yukleme diski olusturunca diskteki boluntulenmis tum alanlari siliyormus ya da kaybediyor cozemedim sabahtan bu yana bunun ile ugrasiyorum. Yaziktir gunahtir, anlattiginiz konularda tam bilgi verin kullanicilariniza ya da madur olanlara insaniyet namina yardimci olun.
Bütün diskin silineceğine dair verilen uyarıyı görmediniz mi?
Hayir oyle bir sey mi yazmissiniz konuya
Birincisi bu ayarinin turkce aciklamasi konuda yok. Ayrica diskteki veriler silenecek diyor uyariyi okuyunca sadece o bolumun icerisindekiler silinecek anladim nereden bileyim 1TB diskin hepsini temizleyecek. Ben 931GB 'lik bagimsiz bolum olusturmusum secerkende 66GB olan bolumu secmisim. Mantiken silinecek olan 66GB'dir.

Simdi benim bir projem vardi. 2 haftadir sayfalarca uzgun yazi yazdigim bir web calismasi herseyi geciyorum bunlari kesinlikle almam lazim. Uzantilari .html ve .css birden fazla kopyasi bulunuyordu. Hangi klasorlerin icerisinde onu da biliyorum. Bunu getirme ihtimalimiz yok mu?
Disk Maker X uygulamasının verdiği uyrarıda diskin içerdiği tüm bölüntülerin de silineceği belirtilmiş. Neyse, burada o uygulamanın avukatlığını yapacak değiliz, olan olmuş artık. Siz de keşke küçük bir USB stick kullanmak yerine koca diski bu iş için kullanmasaydınız. Bilgileri kurtarma konusuna gelince, Data Rescue gibi bir uygulama kullanmanız gerekebilir. Önce uygulamanın deneme sürümünü yükler istediğiniz dosyaları kurtarabiliyor mu bakarsınız daha sonra ücretini öder satın alırsınız.
2 gundur 3-4 demo program kullandim ama hic birinden istedigimi alamadim r studio biraz iyi bakalim onun ucretli surumunu denemeyi dusunuyorum.

suan sorun windows diski gormuyor. risk alip disk yoneticisinde diski gunluklu olarak formatladim ancak yine gormuyor. normalde gunlukluyu windows'un gormesi gerekiyordu. ne yapmami tavsiye edersiniz?
Data Rescue uygulamasını denediniz mi? Ücretli sürüm denemeyin. Ücretsiz kurtarabiliyorsa ücret ödeyip satın alın.
suan sorun windows diski gormuyor. risk alip disk yoneticisinde diski gunluklu olarak formatladim ancak yine gormuyor. normalde gunlukluyu windows'un gormesi gerekiyordu. ne yapmami tavsiye edersiniz?

o ise yaramadi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
18 Şubat 2016 Mac Ailesi kategorisinde necmihalis Yardımcı (910 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
25 Temmuz 2015 Mac Ailesi kategorisinde pose34 Uzman (58,380 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap
0 oy
0 cevap
17 Ekim 2014 emreyildiz Yardımcı (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
30 Ekim 2013 Mac Ailesi kategorisinde selcuka Yeni Kullanıcı (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
27 Ekim 2013 Diğer kategorisinde ahgapona Yeni Kullanıcı (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
22 Nisan 2013 Mac Ailesi kategorisinde prolab Yeni Kullanıcı (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
2 Ekim 2012 Mac Ailesi kategorisinde Adil Yeni Kullanıcı (260 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap
25 Eylül 2012 Mac Ailesi kategorisinde arifozturk Yeni Kullanıcı (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,907 kullanıcı

...