settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

MacBook Air hoperlor patladı

0 oy
MacBook Air Mid 2013 11inc kullanıyorum. Hoperlor sesı cok cızırtılı gelıyor pc yı kapatıp actım duzelmedı baska sarkılarla denedım duzelmedi. Buyuk ıhtımalle hoperlor patladı. Bılgısayarın apple garantısı mevcut. Zorlu center'a götürsem nasıl bir yol izlenir? Pc mi değişir hoperlor mu? Yardımcı olursanız sevınırım.
6 Aralık 2014 Mac Ailesi kategorisinde mar00n Yardımcı (1,010 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
store.apple.com/tr adresinden yardim alin kismina gidip bir uzmanla irtibata gecerseniz daha saglikli bilgilere ulasirsiniz. hafta ici sabah 9 ile aksam 6 arasi online sorularinizi cevaplayan uzmanlar var.
6 Aralık 2014 erkam Uzman (160,950 puan) tarafından cevaplandı
Hocam telefonla konusup beklemek ıstemedıgım ıcın buraya yazdım.
garanti ile ilgili tecrubesi olan varsa cevap yazabilir ancak apple mac'i garanti kapsaminda degerlendirir mi yoksa ucret mi talep eder bilemeyiz. net bilgiyi ancak apple verebilir.
Daha önceden ısınma sorunu ıcın gıttım ve fan degısıklıgı oldu. Durduk yere hoperlor patlamasından dolayı ucret talep ederler mi sizce? Dün gece uyurken birşey yoktu müzik açıktı kapadım ve yattım sabah kalktım ve hoperlor bu durumda.
fan degisikliginde ucret istediler mi? durduk yere bir sorun varsa garanti kapsamina girer heralde.
Hayır hocam fan degisikliginde ücret istemediler daha cihazı alalı 9 ay oldu. 1 seneden fazla garantisi var. Durduk yere hoperlorun boyle olması bence garanti kapsamına giriyordur. Ücret talep ediceklerini düsünmüyorum ama siz böyle diyince aklım karıştı.

İlgili bir soru bulunamadı

Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,346 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,407 kullanıcı

...