settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Maviricks ile Macbook Formatlamak?

0 oy
merhabalar macbook pro kullanıyorum. format atmak istiyorum. ilk günkü gibi olsun.
 "Lion’ı Yeniden, Sıfırdan Yüklemek I – Hazırlık ve Mevcut Sistemi Silmek " adlı konuya göz attım fakat Mavericks ile nasıl yapabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
31 Ekim 2013 Mac Ailesi kategorisinde crashone Yardımcı (910 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+1 oy
 
En İyi Cevap
Merhabalar, farklı bir forumda da sormuşlardı bu soruyu, ben de basit bir rehber hazırlamıştım... - Gerekli Araçlar - - OS X Mavericks Kurulum Aplikasyonu - 8 GB veya üstü USB - USB Hazırlamak - - "Disk Utility" / "Disk İzlencesi" aplikasyonunu açın. - USB'nizi seçin, "Partition" / "Bölüntüle" sekmesine tıklayın. - "Partition Layout" / "Bölüntü Yerleşimi" yazısının altındaki "Current" / "Şu Anki" seçeneğini "1 Partition" / "1 Bölüntü" yapın. - Bölüntü-yerleşim tablosunun altındaki "Options..." / "Seçenekler..." kutucuğuna tıklayıp "GUID Partition Table" / "GUID Bölüntü Tablosu" radyo butonunu seçin, "OK" / "Tamam" butonuna tıklayarak devam edin. - Diskinizin isim boşluğuna "Mavericks" yazın (aksi taktirde komut çalışmayacaktır), Format'ını "Mac OS Extended (Journaled)" / "Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü)" seçin. - "Apply" / "Uygula" butonu ile işlemi onaylayın. - Terminal ile USB'ye Kurulumu Yazdırmak - - "Install OS X Mavericks" aplikasyonunun "Applications" / "Uygulamalar" klasöründe olduğundan emin olun, aksi taktirde komut çalışmayacaktır. - "Terminal" Aplikasyonunu açın, ve komutu yapıştırın - Kullanıcı şifrenizi isteyecektir, şifrenizi girin... (Şifreniz gizlilik amacı ile ekranda girerken görüntülenmeyecektir) - KOMUT - sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Mavericks.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Mavericks --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Mavericks.app --nointeraction - Boot İşlemi - - USB'ye kurulum işlemi bittikten sonra cihazı tamamen kapatıp "Alt ⌥" butonuna basarak açın. - Karşınıza Boot aracı çıkacaktır, Macericks Kurulum USB'sini seçtikten sonra kuruluma başlayabiliriz. - Kurulum - - Cihazın sistem dilini ayarlayın, ve de kullanıcı sözleşmesini okuyup kabul edin. - "Utilities" / "İzlenceler", ve "Disk Utility" / "Disk İzlencesi"ne tıklayın, diskinizi "Mac OS Extended (Journaled)" / "Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü)" formatıyla biçilendirin. - "Disk Utility" / "Disk İzlencesi"ni kapatıp biçimlendirmeyi seçtiğiniz diski seçin. - Kurulum bittiğinde cihazın ayarlayacağınız ekran ile karşılaşacaksınız...
31 Ekim 2013 maladjusted Deneyimli (2,690 puan) tarafından cevaplandı
31 Ekim 2013 crashone tarafından seçilmiş
biraz karışık ama işe yarar :) teşekkürler.
Mavericks'i İnternet Bağlantısı İle
Dvd cd si ile yapabiliyor muyuz bunu ? usb belleğimiz yoksa ?
Dvd cd si ile yapabiliyor muyuz bunu ? usb belleğimiz yoksa ?
0 oy
Dvd cd si ile yapabiliyor muyuz bunu ? usb belleğimiz yoksa ?
10 Mayıs 2014 ixir Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından cevaplandı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap
21 Eylül 2015 Mac Ailesi kategorisinde BALKAN14 Yeni Kullanıcı (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
0 oy
2 cevap
4 Şubat 2015 Mac Ailesi kategorisinde zgrlgl Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
5 Ocak 2015 agimnat Yardımcı (400 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,345 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,049 kullanıcı

...