settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

ibooks ile okuyabileceğimiz Türkçe kitaplar ile ilgili sorunlar

+2 oy
d&r online ile satın almıs oldugum Türkçe kitaplarımı hem iphone'umla hem de ipad'imle okumak istiyorum. normal olarak bunu yapabiliyor olmalıyım. ancak ibooks üzerinden satın alınmayan kitapları maalesef ibooks uygulamasıyla okuyamıyorum. bu konuyu normal olarak d&r yetkililerine danıstım. bana adobe digital editions isimli programı kullanmam gerektigini söylediler. gelin görün ki bu sefer de adobe flash kullanımından ötürü ADE uygulaması ne iphone ile ne de ipad ile çalısmıyor. bu sefer d&r yetkililerine bu konuyu aktardıgımda da bana bluefire reader uygulamasını kullanmamı tavsiye ettiler.
simdi bana yardımcı olmanızı istedigim konuya geleyim:
neden ibooks gibi çok güzel bir uygulamaya sahipken, satın almıs oldugum e-kitaplarımı baska uygulamalarla okumak durumunda (zorunda) kalıyorum? ibooks ile d&r gibi sitelerin içine girip, satın almıs oldugum e-kitapları ibooks'umun içine yükleyebilmemin bir yolu var mıdır?

bir de ibooks üzerinden Türkçe e-kitap almak istedigim zaman aramalarımı yapamıyorum. kitapları sadece Türkçe olacak sekilde aratmamın bir yolu var mı?

saygılarımla.
cenk moralıoglu
18 Eylül 2013 Mac App Store kategorisinde Cenque Yardımcı (1,080 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+1 oy
 
En İyi Cevap

 

Şu videoda sessiz olarak açıkladım (sesli anlatıcaktım ama ortamım uygun değil şu an için ) o yüzden video ve aşağıdaki yazıyı kullanırsanız kitabınızı yükleyebilirsiniz. 
 
 
AÇIKLAMA
Kitap ePub formatlıysa önce iTunesi açın sonra iTunesten ''Kitaplar'' menüsüne girin. Kitaplar menüsünden sonra '' CMD+O '' tuşlarına aynı anda basıyoruz açılan pencereden yükleyeceğiniz kitabı bulup ''AÇ'' a tıklıyacaksınız. Bu işlemleri yaptıktan sonra iPhonunuzu Mace bağlayın. iTunesten iPhone'un üzerine gelip ''Kitaplara'' tıklayın açılan menüden ''Kitapları eşzamanla'' ya tıklayın hemen altında '' Tüm kitapları eşzamanlayı'' seçin.  en son olarakta ''Eşzamanla'' ya basın. 
 
 
Kitap ePub formatında değilse şu siteyi kullanarak ePub formatına çevirebilirsiniz.
 
19 Ekim 2013 ATIL Uzman (54,710 puan) tarafından cevaplandı
12 Kasım 2013 Cenque tarafından seçilmiş
gerçekten dört dörtlük bir destek vermişsiniz. çok ama çooook teşekkürler. hem video hem açıklama hem de dosya tür çeviricisi. muhteşem bir yardım. :)
Rica ederim ne demek  :)
+1 oy
ebooklar ePub formatınındaysa ibookla okunuyor.Ben internetten indiriyorum iTunes ile yüklüyorum.Elinizdeki kitaplar ePub veya Pdf ise iTunes'i açıyoruz. iTunesten dosya aç > Kitabı seçiyoruz > iTunese aktarılıyor >iTunesten de cihazlarımıza eşzamanlıyoruz.
18 Eylül 2013 ATIL Uzman (54,710 puan) tarafından cevaplandı
cevabınız için teşekkür ederim. ancak dediğinizi yaptığımda yani itunes'u açtığımda gerisini bulamadım veya beceremedim. acaba bana daha ayrıntılı bir şekilde yazabilir veya cep numaramdan (0532-647-6181) beni arasanız (buradan numaranızı verebilirseniz ben de arayabilirim) karşılıklı konuşarak adım adım birlikte yapsak olur mu?
Tamam sizin için bir video yapıp youtube'a atıcam ordan baka baka yaparsınız .

İlgili sorular

–1 oy
2 cevap
18 Mart 2014 genuine Yardımcı (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
7 Ağustos 2014 Mac App Store kategorisinde Kivinki Yardımcı (1,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
1 Ocak 2015 1295 Yardımcı (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29 Eylül 2013 Mac App Store kategorisinde SerhanBahar Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
+7 oy
0 cevap
21 Ağustos 2012 Mac App Store kategorisinde MacMic Yeni Kullanıcı (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
19 Mart 2014 iTunes Store kategorisinde yusufyilmaz Yeni Kullanıcı (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
0 oy
1 cevap
9 Temmuz 2017 Mac App Store kategorisinde buzzzzzzzz Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,346 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,399 kullanıcı

...