settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

MacBook Pro Late 2016 da Aşırı Isınma sorunu yaşadım

0 oy
Merhaba;

Ocak 26 da teslim aldığım MacBook  Pro bilgisayarım (Late2016 ) ile Mart ayında aşırı ısınma sorunu yaşamaya başladım.  Konu ile ilgili Apple dan sürekli destek aldım. Oydu buydu derken uzaktan müdahale ederek sorunu gidermeye çalıştılar. Ama ne yapıldıysa sorun gitmedi.

Servise gitmeye başladık. Kaç görevli ile görüştüm kaç kişi ile muhatap oldum karmakarılık bir maceraya daldım kaldım. Servise gittiğinde test edildi ve değişim yapılması gerektiği ifade edilerek Anakartının ve Ekranın değiştiği bilgisini aldım. Servis 1 hafta kadar sürdü.

Bu değişiklşik maalesef sorunumu gidermedi. Sorun devam ettti ve yüksek mühendislik diye hitap ettikleri kişiler ile defalardca yine görüştük. Tekrar servise davet ettiler ve bir iki test yapılacağını beyan ettiler. götürüp bıraktım bu bilgisayarı ve 5 gün oldu. Benimle ilgilenen Yüksek Mühendislikteki kişiyer şu an ulaşaıyorum. Servisi aradım sonunda ve cihazım hakkında bilgi istedim. Bu kez kasa değişikliği için beklediklerini parçanın beklendiğini ifade ettiler. Servis her konuda destek veriyor lakin kısa süre önce almış olduğumuz bu cihazı bu denli giderilemeyen bir soruna karşın Apple ın ısrarla değiştirmeme ve değiştirmek istememe anlayışına bir anlam veremiyorum.

26 Ocak 2017 de sıfır aldığım cihazımın konfigürasyonu :

15 inç MacBook Pro

    2.9GHz Quad-core Intel Core i7
    16GB 2133MHz LPDDR3 SDRAM
    Radeon Pro 460 with 4GB VRAM
    512GB PCIe-based SSD
    Four Thunderbolt 3 ports

    Touch Bar and Touch ID
    Force Touch trackpad

Lütfen bana birileri bu konu ile ilgili olarak yol göstersin. Reklam tanıtım ve ürün fotoğrafçılık sektöründe kullanmak amacı ile aldık bu cihazı. Ciddi bir bedell ödedik. Lakin hala kullanamıyoruz ve müştwerilerimize giderek veridğimiz hizmetleri veremiyoruz. İşlerimiz de ciddi ertelemelere gitmek zorunda kaldık ki b da bize maddi ve manevi zarar olarak geri dönüyor.  

Konuyu mahkemeye taşımadan önce sizlere danışmak istedim. Bu konuda ne yapmam gerektiği konusunda bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var...

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
23 Mayıs 2017 Mac Ailesi kategorisinde z_yataganbaba Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
20 Ağustos 2018 Mac Ailesi kategorisinde fundamer Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
23 Temmuz 2014 Diğer kategorisinde alepren Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
9 Mart 2014 Mac Ailesi kategorisinde aspx Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,345 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,173 kullanıcı

...