settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

..............

0 oy
.....
20 Ocak 2015 Mac Ailesi kategorisinde misafir tarafından soruldu
26 Nisan 2016 düzenlendi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

5 Cevaplar

0 oy
yanıldığınız bir alan yok ram yükseltmek te çok doğru bir seçim şimdiden hayırlı olsun
20 Ocak 2015 pose34 Uzman (58,450 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Güle güle kullanın güzel bir seçim.
20 Ocak 2015 Fatih Ekrem BAHADIR Uzman (25,280 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Bende yeni aldım 13 retina 128 gb olanı.Windows beni gerçekten delirttiği için artık dayanamayıp aldım ve ben bu kadar kolay kullanım ve rahatlık görmemiştim daha önce,harika bir cihaz gerçekten.Autocadi bende kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım ayrıca sketchup kullanıyorum ve kasılma felan diye bir şey yok.Fan sesini kulağımı dayadığımda bile duymuyorum o derece fakat bazen çok zorlandığında hafif bir fan sesi geliyor o da hangi program zorluyorsa onu kapattığında hemen kesiliyor.Genel olarak çok memnunum.Ses çıkışı olsun retina ekranı olsun gerçekten büyülüyor insanı.Yalnız ekran konusunda 13 inc yeterli gelir mi bilmiyorum 15 inchde daha önce kullandığım iiçin autocadi sanırım alışmışım büyük ekrana.Ama retina olması ekranın büyüklüğünü pek aratmıyor.Kişiye kalmış bir durum alışmakla ilgili.Fakat sürekli çizim yapacağım diyorsan 15 inch çok daha rahat olur tabi onunda fiyatları malum.
21 Ocak 2015 mafsal Yardımcı (1,240 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Haklısın retina ekranların fiyatı bana göre epey fazla geliyor malesef, sonuçta öğrenciyim ve ebeveynler yardımı ile aldığım için bunu seçmem gerekti :) bakalım eğer iş sahibi olduğumda amacım masaüstü mac almak :) kargonun gelmesi için sabırsızlık ile bekliyorum =)
21 Ocak 2015 misafir tarafından cevaplandı
hayırlı uğurlu olsun o zaman aramıza hoş geldiniz.
bu arada seçimleriniz isabet olmuş ancak tek probleminiz disk olacaktır. harici bir 1 TB HDD almanızla da o işi çözersiniz.

Hem Timemachine kullanıp hem de depolama alanı olarak kullanabilirsiniz.
http://www.incehesap.com/buffalo-2-tb-disk-fiyati-19302/

Şu üründe gerçekten şahanedir.

Güle güle kullanın yeniden.
0 oy
Elimde zamanında olmuş olduğum usb 3.0 Seagate hdd mevcut , 1 yıl önce bazı bozuk faktörler tespit etmiştim o alanları kullanıma kapatıp kullanıyorum şu anda. 1.8 tb lik bir alan mevcut. hdd alırsam tahminen 2 yıl sonra alırım çünkü artık arsivleme tarzı durumları eskisi kadar yapmıyorum ve yeterli olacağını dusunuyorum:) epey eskidi zaten mevcut hdd imde bakalım zamanla sorun verirse alırım heralde;)
22 Ocak 2015 misafir tarafından cevaplandı

İlgili bir soru bulunamadı

Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,355 soru

22,763 cevap

15,870 yorum

74,319 kullanıcı

...