settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Hangi MacBook Pro Retina modelini nereden alınmalıyım?

0 oy
Windows'tan kurtulup Mac'e geçmeye karar verdim. Ancak bazı sorularım var;

1) MacBook Pro Retina'nın hangi modeli alınmalı? 13 inç mi 15 inç mi? 13 inç'in en yüksek modeli benim gördüğüm kadarıyla çift çekirdek i5 ile geliyor, 15 inç ise dört çekirdek i7 ile geliyor. Ayrıca 15 inç'in gördüğüm kadarıyla hoperlörleri çok daha büyük. Aralarında (13 inç'in en yüksek modeli ve 15 inç'in en alt modeli) 400 tl var, eğer 15'' ile 13'' arasındaki fark çok büyükse 15 inç alacağım. Sizce hangisini almalıyım?

2) Şuan satın almak için 3 seçenek var gibi duruyor, Apple Premium Reseller (Pupa, Lydia, Troy vs.), Apple Online Store ve Apple Store'u beklemek. Apple Premium Reseller'ların donanım bilgisi bana pek yeterli gelmedi, çalışanların bir kısmı tam olarak neden bahsettiklerini bilmiyor gibi bu yüzden bir problem çıkınca Pupa / Lydia / Troy teknik servisine değilde AppleCare aracılığıyla Apple'ın Genius Bar'ına vermek istiyorum. Apple Premium Reseller'dan alırsam Apple Store açılınca AppleCare / Genius bar gibi hizmetleri kullanabilir miyim? Apple Online Store'dan alırsam herhangi bir problem çıkar mı? Apple Store'un tam açılış tarihi ne zaman, çünkü sürekli erteleniyor ve artık beklemekten sıkıldım. Yani tam olarak nereden almalıyım, ve oradan almanın avantajları / dezavantajları nelerdir (yukarıdaki sorular ile birlikte)

3) MacBook Pro Retina'nın grafik kartı ne kadar iyi, oynamayı sevdiğim bazı basit oyunlar var bunları doğru düzgün çalıştırmaya yeter mi? Örneğin Sims 3.

4) MacBook Pro Retina'nın bataryası ne kadar dayanır? Batarya ne zaman kullanılamayacak kadar kötü hale gelir? Bataryayı nasıl değiştirebilirim ve ne kadar tutar? Batarya ömrünü uzatmak için neler yapabilirim?
18 Şubat 2014 Mac Ailesi kategorisinde Cyborg21 Yardımcı (440 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
10 Mart 2015 Mac Ailesi kategorisinde atakanalbayrak Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
–1 oy
1 cevap
6 Nisan 2016 Mac Ailesi kategorisinde bodycann Deneyimli (5,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29 Ağustos 2018 iOS App Store kategorisinde fundamer Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap
–3 oy
3 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,345 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

72,181 kullanıcı

...