settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

SANIRIM MAC MİNİMİ BOZDUM

0 oy
Merhabalar benim 2010 modem bir mac minim vardı intel tabanlı. 10.6.8 os x sürümü yüklüydü. İnternetten mountain lion indirerek kurulumunu yaptım. Sonra internetten baktığım format aşamalarını izleyerek format atmaya çalıştım. Disk izlencesinden hard diski sildim. sonra os x mountain lion indirme aşamalarını takip ederken apple kimliğini sordu. 20 kere farklı farklı apple kimlikleriyle denememe rağmen hiçbir şey olmadı.

İnternetten bakarak lion yükleme diski oluşturdum ve yünlış bir şey yaptım. Oluşturduğum flash belleği hard diskin üzerine yazdırttım. Sonra her şey kilitlendi. OS X lion indire bastıktan sonra sözleşmeleri kabul ediyorum. Disk kilitli diyor. Disk izlencesinden hard diski silmeye çalıştığmda da disk ile bağlantı kesilememedi yazıyor. (YANLIŞ YAZMADIM GERÇEKTEN DE 'Disk ile bağlantı kesilememdi' YAZIYOR)
17 Temmuz 2018 Mac Ailesi kategorisinde N4 Yeni Kullanıcı (140 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Ortalığı çok karıştırmışsınız. En yakın yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim. Bu aşamadan sonra doğru tavsiyelerle ilerleseniz de birşeyler yanlış kalacaktır.
18 Temmuz 2018 husback Yeni Kullanıcı (380 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Bütün aşamaları en baştan yapmayı dene belki atladığın bir yer vardır
19 Temmuz 2018 lurtz34 Yardımcı (860 puan) tarafından cevaplandı

İlgili sorular

Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,344 soru

22,759 cevap

15,870 yorum

71,928 kullanıcı

...