settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Apple Storeden [Macbook Pro 13' Retina 2015] havale ile alırsam ekstra ücret ödermiyim?

0 oy
Merhaba arkadaşlar :)
Ben öğrenciyim apple store 4299 tl lik macbook retina 13' 2015 modeli 4000 tl yakın bir fiyatla öğrencilere satışa sunuyor. Bu bana cazip geldi ancak havale sırasında bir kesinti ekstra bir ücrete tabimiyim. Tecrübesi olanlar bilgilerini aktarırlarsa çok sevinirim. Çok teşekkürler :)
3 Temmuz 2015 iOS App Store kategorisinde altf4 Yardımcı (710 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+1 oy
İyi akşamlar bende uzun zamandır araştırma yapıyorum 15 liğini alıcam ilerleyen aylarda :) bende sizin gibi havaleyle alıcam o yüzden bugün apple a mesaj attım ve bilgi aldım.Öncelikle öğrenci olduğuna dair belge gönderiliyormuş net üstündenmi bilmiyorum muhtemelen satın alırken istenecektir daha bilgisi olan arkadaşlar yardım edecektir bu konuda havale olarak aldığınız zaman bi kesinti olmuyor hatta peşin ödenince fiyat dahada düşmekte 6700 lük pro 15 öğrenci indirimi ve havaleyle 5900 e kadar düşüyor.Ürünü aldığınız zaman havaleyle size bilgiler gönderiliyor email e sanırsam paranın nasıl hesaba yatırılacığıyla alakalı bilgiler bugünkü konuştuğum apple çalışanı havale işleminin böyle gerçekleştiğini söyledi daha derin bilgi için appleın sitesinden mesaj atabilirsiniz gerçekten çok ilgililer :) şimdiden hayırlı olsun :)
3 Temmuz 2015 Uyduruk Yardımcı (480 puan) tarafından cevaplandı
Ya süperrr :) bu bilgileri paylaşmanız çok iyi oldu bnde nasıl nereden alıcam bir türlü karar verememiştim. Bu bilgiler bana iyi bir rehber olacak hemen iletişime geçeceğim apple store ile :) sizede şimdiden hayırlı olsun umarım bir an önce macınıze kavuşursunuz. Son olarak peşin ödenince fiyat düşmekte derken havale ile taksittemi oluyor orasını anlamadım? :)
+1 oy
Eğitim için apple online store dan alışveriş yaparsanız öğrencilere özel indirimli fiyatdan alırsın. Havale ile alacaksan ödeme bilgilerinde havaleyi seçmen gerekli. Sonrasında mail adresine parayı nasıl göndereceğini yazan bir mail geliyor. Havale gönderirken açıklama kısmına sadece sana mailde gönderecekleri numarayı yazacaksın o kadar. Satın alırken Eğer isterlerse öğrenci belgeni/kimliğini taratıp yollayacağım bir mail adresi de verebilirler.
3 Temmuz 2015 CybeRmaN Uzman (23,320 puan) tarafından cevaplandı
bugün apple store ile bağlantı kurucam vermış olduğunuz bilgiler hakkında sorularımı da yönelticem. Çok teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
10 Mart 2015 Mac Ailesi kategorisinde atakanalbayrak Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
–3 oy
3 cevap
0 oy
1 cevap
30 Mart 2022 Mac Ailesi kategorisinde muzo Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
0 oy
1 cevap
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,754 kullanıcı

...