settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

İtunes eşzamanlama sorunu ACİL

0 oy
Arkadaşlar alt kısımda gördüğünüz hata beni deli etti , sadece bir cihazdan müzik video yükleyebiliyorum. Önceden böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum . Napabilirim ? Her seferinde sıfırlanıyor müziklerim ve silmeden işlem yaptırmıyor.

http://i.hizliresim.com/rjaq7z.jpg
6 Şubat 2015 iPhone / iPad kategorisinde ske216 Yardımcı (1,250 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
zaten itunes'un calisma mantigi boyledir. sadece tek bir cihaz ile eszamanlama yapabilirsiniz. eger baska bir cihazla eszamanlama yapmaya calisirsaniz bir onceki bilgisayardan alinan tum dosyalar silinir ve yerine diger bilgisayardan atmaya calistiginiz dosyalar gelir.
6 Şubat 2015 erkam Uzman (160,950 puan) tarafından cevaplandı
0 oy
Bumun için telefonunuzu sıfırlamanız gerekir. Telefonunuzu sıfırlayıp itunes a bağlarsanız ve telefon kurulumunu itunes üzerinden yaparsanız sorun çözülür.(eğer telefonunuzu bilgisayaranıza bağladığınızda sorun çıkıyorsa ya da telefonunuzu bilgisayara okumuyorsa bunun için backup öneririm)

bilgisayarın telefonu okumadığı durumlarda backup şöyle yapılıyor bilgisayatınızda itunes u açın daha sonra cihazı kapayın cihazın açma tuşuna basın ve ana ekran tuşuna 10 saniye basılı tutun o zaman cihazı itunesa bağlayın şeklinde bir uyarı çıkacaktır daha sonra bilgisayarınız bu aşamada cihazı okur bu nedenle bu iphone a geri yükle deyip backup yapabilirsiniz(backup tan önce tüm herşeyinizi yedekleyin çünkü telefon sıfırlanacaktır.) telefona backuptan sonra kesinlikle yedeklemeyi geri yükle demeyin yeni bir iphone olarak ayarlayı seçin.  Bide cihazı bilgisayarınız algılıyorsa arşivleri değiştir diyebilirsiniz.(bunu derseniz resimleriniz,sesli notlarınız,videolarınız ve de müzikleriniz silinir yerine bilgisayarınıza kayıtlı olan arşiv aktarılır.
7 Şubat 2015 umutcanmiroglu Deneyimli (2,560 puan) tarafından cevaplandı
hocam eskiden ben müzik ve video ları elle yöneti işaretleyip uygula dediğim zaman bana dosyalar silinsin mi diye sormuyor anında işleme alıyordu bende diğer bilgisayarlarımdan müzik ve video yükleyebiliyordum... Bu sefer bilgisayarları yetkilendirdiğim halde sadece tek bir bilgisayardan dosya transfer edebiliyorum. Bu saçmalık ... Önemli bir ses dosyası yüklemem gerek veya video yada macbook um yanımda değilse ? diğer arşivimden vazgeçmek zorunda mıyım ... Telefonumu itunes üzerinden sıfırlarsam artık istediğim her bilgisayardan veri transferi yapabilir miyim ?
aslinda sacmalik degil. cunku apple 2003'te itunes muzik store'u actiginda o doneme gore oldukca dusuk fiyatlarda muzik satmaya basladi. bunun icin muzik sirketleriyle anlasma yapti ve bu anlasmada sirketler satin alinan muzikler haric tek bir bilgisayardan itunes'a muzik atma hakki bulunmasini talep etti. apple da bunu kabul etti. bu kadar basit.

zaten size gelen uyarida acik acik yazilmis. 'batin iphone'u batin macbook pro ile eszamanlaniyor' altina da not dusmusler 'bir iphone tek bir itunes ile eszamanlanabilir. tekrar eszamanlayinca eski eszamanlama ile alinan bilgiler gider. diger itunes'taki bilgiler gelir'

sebebi de yukarida yazdigim anlasmalar yuzunden ve  temel mantik korsan muzigin onune gecmek.

telefonu sifirlasaniz da birsey farketmeyecek. size itunes alternatifi olan iexplorer uygulamasini tavsiye edebilirim. 35 dolarlik bir fiyati var ve eszamanlama yapmadan ve eski bilgileri silmeden baska bilgisayardan dosya transfer imkani sunuyor. google'da aratip satin alabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
12 Temmuz 2015 Rated Yeni Kullanıcı (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
14 Şubat 2016 iPhone / iPad kategorisinde ske216 Yardımcı (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
2 Ağustos 2015 iPhone / iPad kategorisinde gurayt Yeni Kullanıcı (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
17 Ocak 2015 Mac Ailesi kategorisinde Fatih Ekrem BAHADIR Uzman (25,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
20 Eylül 2013 Mac Ailesi kategorisinde Fiction Yeni Kullanıcı (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
14 Mart 2017 iPhone / iPad kategorisinde manlyhero Deneyimli (3,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
16 Aralık 2016 iPhone / iPad kategorisinde Hayallbaz Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
29 Haziran 2015 iPhone / iPad kategorisinde Emre Yavuz Yeni Kullanıcı (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap
10 Temmuz 2020 macOS kategorisinde eppursimuove Yeni Kullanıcı (210 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,331 soru

22,751 cevap

15,870 yorum

68,754 kullanıcı

...