settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

KIRICAM BU ALETİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!!

0 oy
Merhaba,
 Kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun divx den altyazı indiriyorum vlc olarak iniyor ve altyazıları ekleyemıyorum dızılerı lutfen yardımcı olun kırıcam sonunda bu aleti....
12 Kasım 2013 Diğer kategorisinde sn_17 Yardımcı (820 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+3 oy

selam...

önce sakin olun, burundan nefes alıp ağızdan verin ki sakinleşebilin :)

altyazı indirmek istediğiniz site www.divxplanet.com ise burada istediğiniz altyazının üzerine gelip, ayrı bir sekmede aç'ı seçin. açılan pencerede ortada bir kare göreceksiniz. yaklaşık 5x5 cm boyutunda ve altında da "ALTYAZIYI İNDİR" düğmesi oluyor. ona bastığında ekrana kaydetmen için yer soran ekran gelecek. oradan standart indirme işlemine devam et. indirilen dosya .zip'li dosya oluyor. onu da açıp altyazıyla filmin aynı isimde olmasını sağladığında filmin altyazısı filmle birlikte çalışmalı. bende hep çalışıyor.

12 Kasım 2013 Cenque Yardımcı (1,080 puan) tarafından cevaplandı
çok teşekkürler yardımlarınız  için ama sanırım benim sorunum şurda ben de aynı siteden indiriyorum vlc olarak iniyo altyazı  ve uzantısı srt değil  sizce nedendir ?
+2 oy
Öncelikle divx'ten indiriyorum dediğin kısmı anlamadım ama yardımcı olmaya çalışayım. Ben video ları izlemek için VLC player ı kullanıyorum. İndirdiğim altyazı dosyaları da .srt uzantılı. Videoyu açtıktan sonra .srt uzantılı altyazı dosyasını sürükle bırak yardımıyla videoya ekliyorum. Alternatif yol: Oynatacağın video adı ile (uzantısı hariç .avi vs.) indirdiğin alt yazı dosyasının adının aynı olduğundan emin ol ve bunlar ya aynı klasör içinde olsun ya da masaüstü nasıl arzu edersen sonrasında sadece videoyu oynatman yeterli olacaktır. VLC player böyle durumlarda otomatik alt yazıyı tanıyor diğer video programları hakkında bir bilgim yok ama çok büyük ihtimal onlarda da vardır bu destek. Umarım yardımı dokunur bu anlattıklarımın. Saygılar.
12 Kasım 2013 barantr90 Deneyimli (5,190 puan) tarafından cevaplandı
çok teşekkürler yardımlarınız  için ama sanırım benim sorunum şurda ben de aynı siteden indiriyorum vlc olarak iniyo altyazı  ve uzantısı srt değil  sizce nedendir ?
Muhtemelen o dosyayı ilk açarken birlikte açtığın program onun .srt olarak tanımadı. Sonraki her açışında .vlc olarak görüyor ki bu durumda altyazı okunmaz film tarafından. Çünkü filmin okuyabilmesi için altyazı ya .srt ya da .sub uzantılı olmalı. Bir de şunu dene bakalım. Altyazının üzerine gelip sağ klik ile menüyü aç, birlikte aç modunu seç ve oradan da text seçimini yap. Altta da yazan "bu tür dosyaları hep bu uygulamayla aç" kutucuğunu seç. Sanırım olacaktır. Sağlıcakla kal
teşekkürler şuan itibariyle sorun çözüldü sorun yardımın için teşekkür ederim...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
8 Şubat 2013 Diğer kategorisinde tomas Yeni Kullanıcı (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
27 Ekim 2016 muhammedfk1997 Yardımcı (2,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
0 oy
2 cevap
9 Mart 2016 Mac Ailesi kategorisinde admsncn Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
27 Mayıs 2014 tatli_cady Yeni Kullanıcı (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
20 Kasım 2013 Apple TV kategorisinde Faruk 41 Yeni Kullanıcı (120 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap
26 Haziran 2012 Apple TV kategorisinde Kaan Yeni Kullanıcı (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
4 Eylül 2015 orbaybuzrul Yardımcı (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
19 Eylül 2014 Diğer kategorisinde RudeBoy Deneyimli (2,940 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,343 soru

22,757 cevap

15,870 yorum

71,296 kullanıcı

...