settingsGiriş Yap | Kayıt olsettings
Menüyü göster

Mountain Lion yuklu Mac'ime Mavericks Yuklersem, Yuklu Oyun ve Uygulamalarimi Çalıştırabilir miyim?

+2 oy
Mountain Lion yuklu Mac'ime Mavericks Yuklersem, Yuklu Oyun ve Uygulamalarimi Çalıştırabilir miyim?

Yuklu oyun ve uygulamalarim app storedan yuklemedim ve bu uygulamalarin hali hazirda bi upgrade'i yok. Mac'imle çeşitli muzik uygulamalari kullaniyorum. Ve bu spesifik uygulamalarin herhangi bir upgrade'i son zamanlarda mevcut degil? M-Audio Profesyonel ses karti kullaniyorum. Ses kartininda Driverlarini goremedim. Mavericks'i kullanmak istiyorum fakat daha oncesinde yukleyen ve benim gibi muzik ile ilgilenen arkadaslar varsa forumda, bu problemleri nasil astigina dair yardimci olursa cok sevinirim.

Şimdiden yardimlari ve emegi olan herkese tesekkur ederim.
24 Ekim 2013 Mac Ailesi kategorisinde LaNCeR Yardımcı (990 puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
Yüklü oyun ve uygulamalarinin cogunda problem yasayacagini sanmam, lakin surum suan cok yeni ve tahmin edilemeyen hatalar verebiliyor. Ornegin ben Amnesia oynayamiyorum. Ve bazi performans sorunlari yasiyorum. Apple ici program yazanlar ve Apple bu sorunlarin hepsine en yakin zamanda cozum bulacaklardir.
28 Ekim 2013 umutgur Deneyimli (2,850 puan) tarafından cevaplandı
Iki gun oncesinden denedim sorunsuz sekilde yukledim. Tabi "sihirlielma" 'ninda katkilari oldu. Bu yuzden "sihirlielma" emektarlarina tesekkur ediyorum. Herhangi bir sorun yasamadim.

Fakat yuklerken Uyumsuz Yazilim hatasi aldim. Bir alt satirinda ise "Genieo: Genieo yaziliminin bu surumu' OS X'in bu surumu ile uyumlu degil." hatasi aldim. Simdiye kadar cok kullanmadigim CCleaner programi kullanilamiyor. Onun disinda herhangi bir problemli bir uygulama olmadi.

Ancak Macbook Pro9,2 2.9 Ghz i7 kullanicisiyim ve cok fazla bir performans kaybi oldu. Programlarin acilis sureleri mac'in acilis kapanis sureleri uzadi. Ve belirgin iyi diyebilecegim eklenen uygulamalar haricinde hiz farki olarak hic bir fark goremedim. Daha cok hizinda dusus yasadim...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
0 oy
4 cevap
0 oy
1 cevap
28 Nisan 2017 Kaptanmac Yeni Kullanıcı (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
+3 oy
2 cevap
27 Mart 2012 Mac Ailesi kategorisinde tamtam Yeni Kullanıcı (390 puan) tarafından soruldu
Hoş geldiniz,

Sihirli Elma Soru & Cevap ile sorularınıza en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz. Sorunuzu sorun ve diğer kullanıcılar cevap versin.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.

19,343 soru

22,757 cevap

15,870 yorum

71,132 kullanıcı

...